Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

SIGMA SPORT

88 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
2

Tysk kvalitet du kan regne med

SIGMA SPORT er et tysk kvalitetsmærke, der spænder over udstyr til såvel motionister som professionelle atleter primært inden for løb og cykling. Alle produkter er nøje testet for holdbarhed og robusthed i barskt klima i SIGMA SPORT's egne laboratorier.

Alt hvad du mangler til din cykeltræning

 Siden grundlæggelsen i 1981 har SIGMA SPORT tilstræbt at være first-to-market med innovative koncepter inden for cykellygter, cykelcomputere, pulsmålere og cykelpumper med elektronisk trykmåling. SIGMA SPORT er ISO-certificeret og alle deres lygter lever op til de strenge krav sat af tyske trafikregulativer.

Triatlon kræver meget af dig og dit udstyr

Er du triatlet, har du sikkert opdaget, at det er en sport, som kræver meget udstyr. SIGMA SPORT producerer triatlonudstyr i verdensklasse, og CAMPZ forhandler et bredt udvalg af udstyr fra SIGMA SPORT. Under din træning skal du have styr på rigtig mange ting, for hele tiden at kunne sikre fremdrift i din træning hen imod et vigtigt stævne.SIGMA SPORT iD.FREE Et SIGMA SPORT multisportsur er den perfekte digitale træningspartner, som kan holde styr på træningsprogrammer, konkurrenceplanlægning, løbe- og cykelruter og løbende analyser af din træning. Er du mere til dedikerede løbeure og cykelcomputere, eller måske bare en simpel pulsmåler til spinningtimerne, så finder du også disse ting hos CAMPZ i udvalget fra SIGMA SPORT. Cykelcomputere har oftest en større skærm end multisportsure og kan indsamle en del flere typer data, hvilket kan være en fordel, når du er midt i et langt og sejt træningspas på cyklen og gerne vil have en realtidsmåling af f.eks. aktuelt effektforbrug og kadence. Cykelcomputerne fra SIGMA SPORT fås både trådløse og med kabeltilslutning.

Sikkerhed fremfor alt

Sikkerhed under cykeltræningen er en vigtig parameter og bør ikke undervurderes. I de mørke timer af døgnet skal du kunne ses af medtrafikanter og samtidig kunne spotte forhindringer på vejen foran dig. SIGMA SPORT cykellygter giver dig den fornødne sikkerhed i al slags vejr. De fleste er udstyret med genopladelige batterier, så du ikke skal bekymre dig om at købe nye batterier til dem. Med en kraftig lysstyrke vil du altid kunne finde vej igennem snoede stier i de mørke skove, eller blot når du cykler hjem fra arbejde gennem den travle storby. Det kan også være svært at forberede sig på, at cyklen går i stykker. Der er mange bevægelige dele, som ville skulle justeres, eller måske er du så uheldig at punktere. Du kan ikke tage en værktøjskasse med på dine træninger, men du kan anskaffe dig et stykke SIGMA SPORT multiværktøj, som hjælper dig med at løse langt de fleste problemer. Det fylder ikke meget mere, end det kan være i din lomme.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!