Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Silva

96 Produkter
Silva

Silva sørger for at man kan orientere sig

Silva blev grundlagt i 1933, og den svenske producent har siden hen været en af verdens førende på markedet for kompas- og navigationsudstyr. Virksomheden har et stort udvalg af outdoorudstyr til alle naturelskere. Silva er udover kompasudstyr blevet internationalt kendt for deres pandelamper. Silva’s produkter har en dokumenteret kvalitet og pålidelighed og overbeviser med et skandinavisk design.

Sorter efter
 
Side 1 af
2

Start ruteplanlægningen med Silva

At kunne orientere sig er en afgørende faktor, når man begiver sig rundt i det fri. I vante omgivelser er man tryg og kan gebærde sig sikkert rundt. Nogle gange er det dog sundt at få udvidet horisonterne og opleve nyt. Det hjælper Silva med, da mærket er kendt inden for navigation. Her kombinerer man nutidens materialer med fortidens klassiske navigationsapparater, så du kan finde vej – uanset hvor du er på kloden. Nutidens apps og online-navigering er rykket med ind i den digitale tidsalder, men ulempen ved disse typer er, at de er afhængig af signaler. Med en klassisk navigations-gadget fra Silva er du altid sikker på at kunne orientere dig og komme i den ønskede retning. Især mærkets signaturprodukt i form af kompas har hjulpet masser af eventyrlystne folk afsted på rette vej. Man er både mestre i at designe kompas til brug på land og til vands, for der er forskel på de to typer. Fælles for dem er dog, at selve kompashuset er fyldt op med væske samt en tilhørende kompasnål, der viser vej. Da mærket er fra Sverige, er nålen naturligvis fremstillet i svensk stål.Silva Cross Trail 2X Langt de fleste modeller til brug på land er også forsynet med et klinometer, der er i stand til at måle hældninger.

Silva – fra start- til slutdestination

Innovative designs og masser af funktionalitet. Det er blot nogle af de nøgleord, der kendetegner svenske Silva. Selvom mærket især er kendt for deres viden og produkter inden for navigation, så byder man også på andet udstyr og tilbehør. Det ligger alt sammen inden for samme boldgade, og derfor finder du blandt andet pandelamper, som især er møntet på orienteringsløbere. De kan naturligvis anvendes af alle typer af sportsfolk, for mørke årstider er der nok af i Danmark. I dén forbindelse har man brug for lys, så man kan navigere sikkert frem over stepperne. Pandelamperne er noget mere avancerede end dem, man kender fra barndommens lejrskoleophold. Her er nemlig tale om de nyeste LED-lyskilder, USB-opladning, intelligent light med optimal lysfordeling og mange andre ting. Lamperne kan bruges på camping, til bjergsport, løb, cykling og alt mulig andet, som man også dyrker selvom mørket er faldet på. Silva byder ydermere på smarte skridttællere, så du kan måle hvert et skridt på vandreturen eller blot se, hvor mange kilometer, du går på arbejdet. Mærket er skabt til udendørsbrug, så du kan gebærde dig rundt, se i mørke samt registrere og måle forskellige ting, så det er nemmere at optimere dine sportslige bedrifter. Naturligvis er mærket en del af sortimentet her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!