Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Faldende temperaturer, faldende priser - Gør et kup blandt vores varer fra sidste sæson

SiS

11 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
SIS
SiS

Science in Sport

Det britiske energitilskudsmærke SiS tilbyder en bred vifte af geler, energibarer og sportsdrikke, der hjælper atleter og motionister med at nå toppen. Produkterne sikrer, at du får mere energi under udholdenhedstræning eller en mere effektiv restitution efter intens træning. SiS har over 15 års erfaring i branchen og bruges af mange professionelle atleter som det britiske ProTour-hold Team Sky. For proffer såvel som amatører!

Sorter efter
 
Side 1 af
1

SiS – naturlig næring til dig og din krop

Fysiske aktiviteter og krævende sportsgrene kan være hårdt for kroppen, og vi kan alle befinde os i situationer, hvor vi har brug for lidt ekstra pleje og næring, for på den vis at passe bedre på vores krop og øge vores præstationer. CAMPZ har gjort det let for dig at takle de situationer. På vores side har vi samlet et stort sortiment af naturlige næringsprodukter fra SiS.

Den perfekte kombination af videnskab og sport

SiS er en forkortelse for Science in Sport. Et navn, der beskriver det engelske mærkes unikke evne til at levere revolutionerende og innovativ sportsernæring til aktive atleter og sportsudøvere. Mærket blev grundlagt i 1992 og har siden produceret en række kvalitetsprodukter, der er skabt på baggrund af et tæt samarbejde mellem sportmedicinere og ernæringseksperter. Via de mange produkter får du præcis den mængde vitaminer, mineraler og supplementer, som din krop har brug for, når du dyrker sport på et højt og udfordrende niveau. Glem alt om overflødige og unødige tilsætningsstoffer. SiS Go SportHer er der udelukkende brugt naturlige supplementer, så din krop får præcis den mængde næring, den har brug for, for at kunne yde mere og præstere bedre.

Naturligt brændstof og energi til din krop

På CAMPZ er vi stolte af at kunne præsentere dig for et stort udvalg af produkter fra SiS. De mange energiprodukter fra mærket er alle lavet med henblik på at give dig en naturlig form for brændstof, der kan benyttes inden, under og efter din regelmæssige træning eller som hjælp til større sportsbegivenheder. Af energiprodukter tilbyder vi blandt andet energipulver, kapsler og barer, der er kendetegnet ved deres mange positive effekter og gode, naturlige smag. Blandt andet tilbyder vi produkter med smag af ananas, mango, banan og appelsin, så du har mulighed for at finde lige netop den variant, der harmonerer med din personlige smag.

Undgå dehydrering under din sport

Når du dyrker sport på et intenst niveau, er dehydrering en evig risiko – men en, der kan forebygges. Med de mange produkter fra SiS skal du ikke længere bekymre dig om den problematik. Nu kan du bevare din krops naturlige balance, og alt sammen uden at skulle tilføre din krop unødige tilsætningsstoffer eller kalorier. Den dygtige producent har skabt et stort sortiment af produkter, der bevarer din krops væskebalance og hjælper dig med at passe godt på dig selv, når du er i gang med dagens sportslige aktiviteter. Aldrig har det været nemmere at gøre noget godt for sin krop.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!