CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
SKINS Compression Clothing
Skins - kun én kan være bedst
En australsk skiløber kontaktede i 1996 NASA for at få bekræftet, at forbedret blodcirkulation kan levere mere ilt til musklerne, som heraf kan forbedre performance længere og hurtigere genvinde kræfterne. Med denne viden blev SKINS produkter udviklet og designet for bedre styrke, hurtighed, udholdenhed og genvinding. I dag udvikler og producerer SKINS innovativt kompressionssportstøj til både amatøre og professionelle sportsfolk. Samarbejdet med forskere og professionelle atleter sikrer løbende udvikling og kvalitet af deres produkter.

Skins

4 Produkter
Filter
Nulstil

Størrelse

  • S

Farve

  • blå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Skins Series-2 LS Top Damer, sort
Skins Series-2 LS Top Damer, sort sort
Skins
Series-2 LS Top Damer, sort
Vejl. udsalgspris 739 DKK 339 DKK
  • Versioner: S
- 54 %
UDSALG
Skins Series-5 Lange strømpebukser Herrer, sort
Skins Series-5 Lange strømpebukser Herrer, sort sort
Skins
Series-5 Lange strømpebukser Herrer, sort
Vejl. udsalgspris 1.109 DKK 409 DKK
  • Versioner: S
- 63 %
UDSALG
Skins Series-2 LS Top Herrer, blå
Skins Series-2 LS Top Herrer, blå blå
Skins
Series-2 LS Top Herrer, blå
Vejl. udsalgspris 739 DKK 339 DKK
  • Versioner: S
- 54 %
UDSALG
Skins Series-2 Lange strømpebukser Damer, sort
Skins Series-2 Lange strømpebukser Damer, sort sort
Skins
Series-2 Lange strømpebukser Damer, sort
Vejl. udsalgspris 739 DKK 279 DKK
  • Versioner: S
- 62 %
UDSALG

Bliv mere udholden med den rette beklædning

Hos dette australske mærke kalder man ikke produkterne for tøj, men for udstyr. Der er naturligvis tale om beklædning i den forstand, at man bruger det som inderste lag på et sportsoutfit. Men tøjet fra SKINS har så stor en effekt på kroppens performance, så det også fungerer som noget udstyr, der booster din udholdenhed.

Dyrk sport med største effektivitet

Vi drømmer allesammen om det – at opfinde eller videreudvikle et produkt, som bringer endnu mere værdi ind i folks hverdag og fritid.Skins A200 Men de færreste af os tager springet og risikoen. Den australske skientusiast og fysiolog, Brad Duffy, lod det dog ikke være ved snakken. Hans talent og passion for skisport fik ham nemlig til at starte SKINS tilbage i 1996. Det skete ud fra et ønske om at kunne stå på ski hele dagen, feste om natten og så stå op næste morgen igen og starte forfra - uden at have afsindig ømme stænger vel at mærke. Det viste sig dog at skulle blive en længere proces end først antaget. Der gik nemlig fem år med at designe, rette fejl, snakke med et hav af eksperter og teste produkterne i marken. Men man må sige, at det har været ventetiden værd, og samtidig er du sikret noget sportstøj, der er gennemtestet fra A til Z. Skins CarbonyteHemmeligheden bag successen skyldes mange ting, men nøgleordet er kompression. SKINS byder nemlig på under- og overdele, der hjælper kroppen med at ilte blodet hurtigere. Det betyder bedre blodcirkulation samt mere ilt til blodet, hvilket forlænger din udholdenhed og samtidig sikrer, at du restituerer hurtigere.

Kompression tages til et nyt niveau

Kompressionstøj er ikke længere udelukkende forbundet med ældre mennesker med dårligt blodomløb, eller noget man bruger på lange flyveture. Dette australske mærke tager nemlig teknikken op på et nyt niveau, så alle typer af sportsfolk kan få glæde af SKINS. I starten blev det først og fremmest brugt af triatleter og andre sportsfolk, som dyrker konkurrencesport, der varer mange timer, og hvor man især får gavn af det ekstra boost, som tøjet giver. Men i dag bydes der på mange kategorier og variationer, hvor hver en kollektion kan noget særligt. Derfor er amatører og motionister også sprunget med på vognen, og glæden vil ingen ende tage. Tøjet virker nærmest som et ekstra lag hud, som igen bevirker at tekstilerne følger kroppens bevægelser. Der indgår også mange funktionelle elementer i kollektionerne fra SKINS, hvor alt fra svedabsorberende materialer til UV-beskyttelse, flade søm og andre lækre finesser sikrer dig masser af komfort, hvad enten du løber, cykler, står på ski, vandrer eller alt muligt andet. Så lad CAMPZ.dk hjælpe dig frem mod en endnu bedre sportsoplevelse.