CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Salomon Sko

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Naturen nydes bedst med Salomon om fødderne

Man kan gå og gå i et par almindelige sportssko uden at have problemer med fødderne, men når det så begynder at blive hårdt, og man har gået langt, så er det dér, at kvaliteten for alvor spiller en afgørende rolle. Det er noget, som man mærker, når man er på tur i et par Salomon outdoorsko, der gør en positiv og mærkbar forskel, når fødderne er udsat for pres. Dette finske mærke med franske rødder og et tysk ejerskab i mellemtiden er skabt ud fra de bedste europæiske opskrifter inden for outdoor-sporten. Det er opvokset i de franske alper, og senere modelleret af tyske adidas, inden det til sidst er kommet på finske hænder og et af verdens mest kendte outdoor-mærker kaldet Amer Sports.Salomon X Ultra Mid 2 GTX Historien og de skiftende ejerskaber taler for sig selv, og derfor kan man med tryghed og tillid investere i et par Salomon outdoorsko, der sørger for, at man får lyst til at være på farten igen og igen.

Du og dine fødder yder mere sammen med Salomon

Man kan ikke umiddelbart købe sig til viden, da det er noget, som tager årevis at bygge op og samle sammen, men man kan ofre lidt ekstra på god kvalitet og så få nogle holdbare sko, der ikke lader sig slå ud af mange kilometer i regn, slud, mudder og krat. Kollektionerne med Salomon outdoorsko er skabt af et verdensklassefirma med erfaring siden 1947 i samarbejde med professionelle atleter, der bidrager med input fra den virkelige verden. Dermed kombineres videnskab og analyser med input direkte fra marken, hvilket sikrer dig et par bundsolide sko, der opfylder alle dine behov – samt lidt mere til. Med så mange år på bagen kan man hele tiden gøre brug af en stor viden, som suppleres op med nutidens krav og behov. Alle årene har også givet mulighed for at lancere nye skodesigns løbende, hvor hele udvalget med Salomon outdoorsko er i samme boldgade. Det betyder, at man finder mange forskellige typer af fodtøj i sortimentet, hvad enten det er trekking-sko til de udfordrende vandreture, sandaler til de varme dage, badesko, vandresko, vintersko eller andre typer af fodtøj, der alt sammen er designet med funktionalitet og komfort for øje.

Intet terræn er ufremkommeligt med Salomon

Op gennem årene har professionelle atleter været vidt omkring i verden med Salomon under fødderne. Salomon X-Scream FoilDet er netop muligt, da firmaet fokuserer på alle de ting, som bare skal virke, når man er aktiv i det fri. Med nøgleord som åndbarhed, funktionalitet, hurtigtørrende tekstiler, vandtæthed, stødabsorbering, isolering og andre lignende ting er man sikret noget fodtøj, der nærmest ikke kan slides op, og som gør det nemmere og mere komfortabelt at overkomme forskellige typer af forhindringer. Uanset hvad man vælger fra kollektionerne med Salomon outdoorsko, så er man sikret noget praktisk fodtøj, som både kan bruges i Danmark eller udlandet. Det er blot at vælge det rette par, som matcher med ens aktiviteter samt med de terræn og typer af underlag, man nu engang skal igennem. Uanset om det er grus, asfalt, vandpytter, mudder, græs eller andet, så er man sikret komfort og udvikling med Salomon på fødderne.