Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Kvalitetstid med familien venter - Nyd afslappede sommerdage sammen

Pigge & Anti-slip

2 Produkter
Relateret til: tilbehør & pleje
  1. Gaiters
  2. Skopleje
  3. Snørebånd & såle
Pris i kr.
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Pigge og anti-slip – undgå at komme galt afsted

Med de smarte pigge og anti-slip fra CAMPZ undgår du at miste fodfæstet, når vejret viser sig fra sine udfordrende sider og gør det til en svær opgave at færdes på gader og stræder.Icebug BUGweb Så pas godt på dig selv med vores mange innovative produkter i høj kvalitet.

Produkter, der beskytter dig i vintervejr

Is, sne, kulde og slud kan gøre det til en svær og udfordrende oplevelse at skulle færdes udenfor i vintervejr. Det behøver du slet ikke at bekymre dig om med vores udbud af pigge og anti-slip. Denne smarte løsning sættes blot på et par vinter- eller løbesko, så du får et par ekstra beskyttende såler, der forhindrer dig i at glide på glat underlag. På den måde får du fuld beskyttelse, så du ikke skal være bange for at komme galt afsted. De mange produkter er alle lavet af kraftige og solide kvalitetsmaterialer, der giver dig en lang levetid på det enkelte produkt. Det betyder udstyr, du har glæde af længe.

Andet udstyr fra CAMPZ til de kolde måneder

Ud over vores kollektion af pigge og anti-slip tilbyder vi et bredt udvalg af andet udstyr og beklædningsdele til årets kolde måneder. Blandt andet finder du et væld af lækre vinterstøvler og sko på vores side. Desuden har vi vinterjakker, halstørklæder, handsker og varme strømper. Det betyder, at du kun behøver lede et sted, når du søger kvalitetsdele til årets kolde måneder. Vi stræber efter at blive din foretrukne leverandør. Derfor er alle vores produkter udvalgt nøje. Kun på den vis kan vi bevare den høje kvalitet.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!