CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
SlingFin
SlingFin – af kærlighed til camping
Efter tre årtier med erfaring fra outdoorsektoren ønskede grundlægger Martin Zemitis at kommer væk fra evig omkostningsminimering og irriterende konventioner. Uden videre har han grundlagt sit eget outdoorbrand: SlingFin. Siden da har mærket produceret innovative telte, der er overbevisende både med hensyn til pris såvel som materialeteknologi.

Slingfin

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • orange
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Slingfin 2 Lite > 2 Lite Trek Telt
Slingfin 2 Lite > 2 Lite Trek Telt
Slingfin
2 Lite > 2 Lite Trek Telt
Vejl. udsalgspris 449,99 DKK 199 DKK
- 55 %

Slingfin – når camping skal være ambitiøst!

Der er mange måder at campere på. Du kan eksempelvis vælge den helt klassiske måde med overnatning i telt. Amerikanske Slingfin gør i hvert fald deres til, at det skal blive en rigtig komfortabel oplevelse. Firmaet er startet i 2010 i solrige Californien, hvor der er mange gode campingmuligheder. Det er der også i resten af verden – og ikke kun i solskin. Man designer nemlig også telte til brug i snevejr og på ekspeditioner, hvilket forlænger teltsæsonen til at vare hele året rundt. Umiddelbart har mærket ikke været så mange år på markedet, men grundlæggeren, Martin Zemitis, har mere end tre årtiers erfaring fra nogle af de største outdoor-mærker i verden. Firmaet blev skabt med en mission om at skabe nogle af verdens bedste og stærkeste telte, hvilket er lykkedes, når man spørger nogle af kunderne, som har brugt dem under ekstreme forhold. I dag sponsorerer Slingfin også en række professionelle klatrere, der er glade for at have fundet et yndlingsmærke, som aldrig går ned på kvalitet. Lige fra firmaets fødsel har man gjort det klart, at der designes telte i premium-kvalitet, hvilket især ses og mærkes på materialerne. Slingfin CrossBow 2Du får et modstandsdygtigt telt, der bliver din stabile base, når du skal på camping.

Overnat i et vindtæt telt!

Det er ikke kun materialerne, der fokuseres på hos Slingfin. Selve teltets arkitektur og opbygning er lige så vigtig. Man har fundet frem til et skelet, der både er meget holdbart, og som samtidig er fremstillet i letvægtsmaterialer. Ofte består telte af mange forskellige komponenter i forskellige vægtklasser, som skal sættes sammen på kryds og tværs, for at få teltet til at stå oprejst og stabilt. Det betyder, at hvis en teltstang knækker, eller et andet led kommer ud af funktion, så kan læsejl og telt kollapse, eller i det hele taget blive mindre funktionelt. Slingfin har dog som en altid en løsning på problemerne. Man arbejder med den samme vægt på alle komponenterne, så der opretholdes en balance, og tungere komponenter dermed ikke kan få det hele til at vælte grundet forskelligartet trækkraft. Teltstrukturerne er også designet sådan, at du kan samle selve stativet først og derefter blot klikke teltet fast. Dermed skal du ikke stå og fumle med teltpoler, der skal køres igennem en masse tunneller. I stedet sparer du tid, og samtidig får du et mere vejrresistent telt. Mærket byder dog også på telte med de klassiske foldbare teltstænger, der ikke fylder meget, og som er fremstillet i ekstra hårdføre materialer. Hos CAMPZ er vi glade for at have så velrenommeret et mærke i sortimentet, så du kan campere i det grønne, eller tage på alpin camping og bjergture.