Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Smartwool

295 Produkter
Tøj fra Smartwool
Smartwool

Smartwool - Funktionelt og behageligt tøj lavet af merinould

To skiinstruktører grundlagde Smartwool i 1994 i Amerika, og 11 år senere blev brandet overtaget af virksomheden Timberland. Smartwool producerer varmt, funktionelt og antibakterielt tøj i merinould som f.eks. undertøj, sokker og huer.

Sorter efter
 
Side 1 af
6

Merinould er hovedingrediensen hos Smartwool

Uld er ikke lige det første materiale, man tænker på, når man har brug for at blive nedkølet. Man tænker nemlig først og fremmest på får med kæmpe pels, der kan opholde sig i kulde uden problemer. Sandheden er dog, at uld har nogle særlige egenskaber, der også kan bruges hos mennesker. Især de mere sjældne merinofår er iklædt en attraktiv pels, som Smartwool har fundet ud af at genbruge. I stedet for at lade pelsen gå til spilde anvendes den nemlig til at fremstille undertøj og sokker med. Smartwool MargaritaMærket er amerikansk og startet af to skiløbere med frosne tæer. Lige indtil de stak fødderne ned i et par sokker fremstillet af merinould – og virkningen var effektiv! Siden dengang i 1994 har man fundet frem til en fårefarm i New Zealand, hvor de eftertragtede merinofår lever i bedste velgående. Begge firmaer lever nemlig op til de moralske og etiske standarder, hvor dyrevelfærd er af højeste prioritet. Derfor kan du med god samvittighed investere i nogle af produkterne fra Smartwool, der både gavner i de kolde og varme årstider – ja, hele året rundt. Denne specifikke type af uld har så mange fantastiske egenskaber. Så prøv den på egen krop!

Uld på kroppen sørger for en optimal kernetemperatur

Der ligger mange processer bag hvert et produkt fra Smartwool. Først skal ulden hentes hjem, hvorefter den skal bearbejdes, inden den gennemgår forskellige produktionstrin. Avancerede maskiner syer produkterne, inden de til sidst vaskes og pakkes. Nogle af de største fordele ved denne særlige type af uld er, at det både virker nedkølende, hvis man har det for varmt, men det virker også isolerende, når det er koldt udenfor. Andre fordele ved ulden er, at den ikke kradser. Derudover er den antibakteriel og lugtfri, så du slipper for at vaske produkterne alt for ofte. Samtidig undgår du at lugte af sved. Ligesom med alt mulig andet uld, så er det ikke godt at vaske det på for høje temperaturer. Det samme gælder, hvis man bruger tørretumbler. Ulden kan godt holde til det, men ikke for ofte, og samtidig skal det hele foregå ved lave grader. Vælger man at tørre tøjet eller sokkerne udendørs, så kan man glæde sig over, at ulden også er hurtigtørrende. Det er bedst at lade tingene tørre liggende, så man undgår mærker fra klemmer samt strækmærker. Hos Smartwool har man fundet et lille mirakelmiddel til brug i al slags vejr, så oplev hele produktpaletten her på CAMPZ!


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!