Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Smartwool

(85 Produkter)

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Tøj fra Smartwool
Smartwool

Smartwool - Funktionelt og behageligt tøj lavet af merinould

To skiinstruktører grundlagde Smartwool i 1994 i Amerika, og 11 år senere blev brandet overtaget af virksomheden Timberland. Smartwool producerer varmt, funktionelt og antibakterielt tøj i merinould som f.eks. undertøj, sokker og huer.

SORTER EFTER
Side1af
2
 
SORTER EFTER
Side1af
2

Køb dit Smartwool online

SmartWool er et relativt ungt mærke, som har eksisteret siden 1994, hvor det blev grundlagt af de to skiinstruktører Peter og Patty Duke. De producerer sokker og beklædning, primært af merinould, til udendørsaktiviteter, som ski, vandring og løb, og har siden 2005 ejet Timberland. Hos SmartWool bruges næsten udelukkende uld fra får af racen Merino. Merinofår er aktive dyr med en fin knoglestruktur, hvide ben og hvide, rynkede ansigter med lyserøde næser. De har det bedst i et vildt terræn og varierende klima, med varme somre og kolde vintre, som findes i New Zealand, hvor de bor. For at have det godt i disse skiftende temperaturer, gror merinofårene en unik type uld, som er lysere, lettere, finere, glattere og stærkere end andre fåreracers. For fårene er det vigtigst at have god mad og masser af vand, og at de ikke behøver bekymre sig om rovdyr. Hos de avlere, som SmartWool samarbejder med, er alle disse forhold i orden. SmartWool Stria Avlerne er kristiske mennesker. Det er deres job at sørge for, at dyrene har det godt, men også at vælge en vædder, hvis genetiske karakteristika er perfekte til avling. F.eks. Skal fårene helst have god, tyk uld og ikke for meget af det i ansigtet, for ingen synes, det er sjovt at have uld i øjene. SmartWool arbejder udelukkende sammen med fåreavlere, der ikke praktiserer mulesing – et kirurgisk indgreb, hvor uldbærende hud fjernes omkring fårets bag, i en primitiv bekæmpelse af larveinfektioner. Indgrebet foretages uden bedøvelse og fordømmes af dyrerettighedsorganisationer. SmartWool arbejder aktivt imod mulesing, og deres får bliver jævnligt sundhedsundersøgt og behandlet på anden vis.
Når fårene først er blevet klippet, er uldet ikke ligefrem noget, man har lyst til at putte sig i. Det er fedtet af olie fra fårenes skind, og beskidt efter alle de eventyr, hvert enkelt får har været på i løbet af et år. Uldet vaskes, reddes og vaskes igen et par gange. Det er en lang proces, som sørger for, at de enkelte fibre ikke filtres ind i hinanden, og selvfølgelig at uldet bliver blødt og rent og lækkert, før det kan spindes til garn og sendes afsted til fabrikken, som strikker det til blandt andet varme sokker. Fårene bliver klippet én gang om året i starten af foråret. Af hvert får kommer næsten 5 kg uld, som i sidste ende svarer til omkring 40 par sokker eller 7 sæt Next-to-skin merinoundertøj. Hos SmartWool er det vigtigt, at kvalitet ikke er et bestemt trin i produktionen, men tværtimod indbygget i hele processen, fra fårene går på marken til sokkerne pakkes og sendes til forhandlerne. Alle produktionssteder gennemgår jævnlige kvalitetstjek, for der må ikke være tvivl om, at kunden får et fejlfrit produkt. SmartWool er desuden et meget miljøbevidst firma, som går op i at fårene har det godt, og at den øvrige produktion er så bæredygtig som muligt. De følger strikse etiske regler når det kommer til arbejdsforhold og gælder for samtlige mennesker involveret i produktionen.

Produkterne

Fordelene ved merinould er mange. SmartWool Double CorbetSyntetiske materialer og bomuld har det med ikke at være varme nok om vinteren, og at være for varme og indelukkende om sommeren. Uld har helt naturligt egenskaber, som kan hjælpe med at justere kropstemperaturen, mens almindelig uld er tungt og kradser, er merinould lettere og blødt som bomuld takket være de finere fibre. SmartWool krymper desuden ikke ligeså let i vask, og er en god holdbarhed trods flittig brug. Vabler og blister på kroppen og på fødderne er sportsudøverens fjende nr. 1 Sportstøj fra SmartWool har god pasform med hensigtsmæssigt placerede sømme, så komforten er god selv efter mange timer. Sokkerne har ligeledes god pasform, som ikke ændres i løbet af en dag i løb. De lader fødderne ånde og holder dem tørre og dermed vabel-fri. Uldet i sokkerne og sportstøjet holder ikke på fugten, så hverken sved, eller de bakterier der danner lugten deraf, får noget sted at bo. Her ses et lille udvalg af SmartWools produkter af merinould:
  • PhD Outdoor Sokker Herrer Medium, Crew sort/grå
  • Crew Merinoundertøj Herrer Midweight sort
  • Zip T Merinoundertøj Herrer Lightweight blå
SmartWool hjælper dig med at udleve din passion for friluftslivet, og de deler den. De kender de sædvanlige småproblemer der kan være med beklædning til fysiskudfoldelse i naturen og løser dem: Smartwool Baselayer Merinoundertøj kommer i varierede tyngder og tykkelser, så du kan nyde de temperatur- og fugtregulerende egenskaber uanset vejret. På ski kan NTS-baselayer-undertøjet samarbejde med et mellemlag også fra SmartWool. Fordelen ved de mange lag er, at sveden kan blive transporteret væk fra kroppen, mens luft fanges mellem fibrene i uldet og holder dig varm.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling