Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

SmellWell

6 Produkter
SmellWell

SmellWell - deo til dine sneakers og sportsko

SmellWell er det produkt, som dine træningsko eller yndlingssneakers, som du bruger dag ud og dag ind, har set langt efter. SmellWell er en deodorant til din sko, som friskere skoen op og absorberer fugtighed.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Sig farvel lugtende sportstøj med miljøvenlige produkter fra svenske SmellWell

Det svenske mærke SmellWell blev skabt som resultat af et par ildelugtende fodboldsko. Da skaberne ikke kunne finde et produkt, der kunne fjerne lugten, besluttede de at skabe et selv.SmellWell Active Freshener I samarbejde med forskere og ingeniører har de skabt et miljøvenligt alternativ, der ikke bare maskerer lugten, men fjerner den helt. Alle os hos CAMPZ kender til det med at have sportstøj og outdoor-gear, der efter noget tid begynder at lugte. Efter vi prøvede SmellWell, vidste vi med det samme, at vi vil give endnu flere muligheden for at komme lugten til livs. Hvis du ligesom os elsker at bruge så meget tid som muligt i naturen, så vil du elske at disse produkter, ikke bare passer på dit gear, men også for miljøet. Ved at passe godt på dine ting, øger du også deres levetid. Det resulterer i mindre spild og endnu flere timer med det udstyr, du elsker.

SmellWell passer på dit gear og naturen, du elsker

 Træningssko er en vigtig del af enhver aktiv garderobe. Det eneste problem er dog, at de har ry og rygte for at erhverve sig en uheldig dunst over tid. SmellWells smarte indsatser til sko indeholder fugt- og lugtabsorberende aktive kulfibre og mineraler, der ikke bare dækker over lugten, men tilmed fjerner dem fuldkomment. Du skal bare placere dem i dine sko, hjelm, handsker, tasker eller støvler, og så gør de arbejdet for dig. Poserne fås i forskellige størrelser efter det område, de skal arbejde i. Hvis dit træningstøj skal have en opfrisker, har de også designet kapsler til vaskemaskinen, der både beskytter materialet og samtidig fjerner uønskede lugte. Dit tøj vil ikke bare dufte lækkert, men dets levetid og ydeevne vil blive forlænget. Kapslerne indeholder 30 procent mindre vand end klassiske vaskemidler, hvilket igen sparer på ressourcerne brugt til produktionen.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!