CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Snap – Miljørigtigt klatretilbehør fra Frankrig
Snap har siden 1990’erne lavet udstyr og tilbehør til både indendørs- og udendørsklatring. Det franske mærke sætte nye standarder for klatresporten og særligt de miljøbevidste klatrere er begejstrede for Snaps produkter.

Snap

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

SNAP er med til at gøre klatresporten grønnere

Frankrig har nogle af de bedste klatrere i verden. Det har affødt en masse spændende mærker, der fodrer eliteatleterne med effektivt udstyr. SNAP har siden 90’erne været med til at promovere klatring. Også i Danmark findes der mange ivrige klatrere, som elsker rusen, når toppen er nået. Hos CAMPZ understøtter vi dine ambitioner, så du kan blive endnu bedre til at klatre. Teknik og talent er én ting, men udstyr er noget andet. Det franske mærke har specialiseret sig i klatreudstyr, som forsyner dig med alt det nødvendige. Der er risiko for skader ved stort set alle sportsgrene. I klatring er sikkerhed ekstra vigtigt. SNAP kommer dig til undsætning med tryghed på turen. Især mærkets crashpads vækker glæde. De er først og fremmest din bløde hjælper, når du falder. For fald er en del af sporten. Og det gør intet, når du kan lande på de lækre materialer fra det franske firma. Sammenklappelige designs med håndtag gør det nemt at have måtterne med rundt. Snap Grand WhamHelt mobilt og praktisk til klippeklatring i det fri, eller til de sjove ture på indendørsvæg. En ekstra detalje er de søm-fri hjørner og kanter, så du ikke skærer dig på syningerne ved fald.

SNAP sagde det – og du landede blødt

Crashpads er specialet hos SNAP. Man har sågar udviklet et særligt kammersystem i form af skumfirkanter, der automatisk tilpasser sig faldets styrke. Det betyder blødhed ved fald fra lav højde, mens kamrene bliver hårdere ved fald fra højere luftlag samt ved fald med masser af fart. Så uanset, hvor du falder fra, ligger underlagene klar til at tage i mod. SNAP er mere end crashpads. Mærket er også garant for mange forskellige opbevaringsløsninger. Hoftetasker, skotasker, kalktasker og meget andet. Du får en pose til hver et stykke udstyr, så der er styr på sagerne undervejs. Det franske mærke er desuden kendt for at indgå spændende samarbejder med designere, som også har passion for klatring, hvilket munder ud i spændende grafiske prints og motiver på produkterne. Masser af farver er kendetegnet for sortimentet. Helt perfekt til den energi, som klatring afspejler. Et du også til bæredygtige klatreprodukter? Så er SNAP med helt fremme inden for genanvendelighed. Deres crashpads er eksempelvis lavet i genanvendt polyester, der kommer fra indsamlede plastikflasker, som firmaet selv laver om til tråde. Merinould, hamp og økologisk bomuld er blot nogle af de naturmaterialer, som også indgår i produktionen.