Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Snow Peak

1 Produkt
Kategorier
Pris i kr.
Snow Peak

Snow Peak - Eksklusiv tilbehør til camping & outdoor

Snow Peak blev grundlagt i 1958 af den passionerede bjergbestiger Yukio Yamai, der ikke var tilfreds med de dengang tilgængelige produkter på markedet med hensyn til kvalitet og sikkerhed. Snow Peak byder på outdoor udstyr af høj kvalitet med særlig lang levetid. Firmaet der har hovedsæde i Japan er nu også repræsenteret i mange andre lande, hvor Snow Peak især udmærker sig med camping produkter. Snow Peak har udover telte og camping møbler siden hen udvidet sortimentet med produkter til udendørs madlavning såsom grill og komfurer.

Sorter efter
Side 1 af
1

Køb snowpeak på campz.dk

I visse dele af Japan er det utroligt vigtigt at have sit udendørsudstyr i orden. Alle der er opvokset i Niigata præfekturet, har været omgivet af natur i form af skove, floder og hav. Der, hvor YukioYamai grundlagde Snow Peak, går en lang bjergkæde som adskiller Niigata fra Fukushima.Yukio, som var en erfaren bjergbestiger, besluttede i 1958, at han havde brug for bjergbestignings- og camperingsudstyr, der levede op til hans standarder. Sådan kom Snow Peak til verden og i dag, kan man få en lang række produkter, der er lavet af udendørsentusiaster til udendørsentusiaster. Når man skal ud i naturen, er det vigtigt altid at have hovedet med sig uanset, om man skal til et ukendt vildnis eller bare ned i den lokale skov. Snow Peak Double CupDet er aldrig sjovt at være uforberedt, og i naturen kan alting ske. Gennem en kombination af tradition, erfaring og godt håndværk stiler Snow Peak efter at kunne tilbyde alle en velforberedt tur ud i det vilde.

Tag ud og camper med SnowPeak

Når man camperer, er det ofte fornøjeligt at kombinere aktiviteten med jagt eller fiskeri. Så når man efter en hård dags jagt eller fiskeri har fanget sin mad, skal festmåltidet tilberedes, og så er det jo rart at have sit transportable gasblus med i rygsækken. Med en vægt på kun 88 g er det intet problem at tage den med overalt. Den har en effekt på 3000 W, og med kun 250 gram brændstof kan den køre på højeste blus i 85 minutter. Nok til at tilberede en lækker middag i det vilde. Har man brug for mere power, findes den også i en 486 gram version, som har et større kogeområde til de lidt større pander og gryder, hvilket er godt, når man er flere mennesker. Men når man så skal til at lave sin mad, hvad laver man den så i? Snow Peak laver et sæt sammenklappelige potter og pander, der passer i rygsækken uden at spilde plads på lange hanke. Et sæt med to potter og to pander vejer tilmed kun sølle 465 gram. På den måde undgår man at skulle slæbe på unødvendig vægt og risikere rygskader forårsaget af en alt for tung rygsæk. Naturen har det med at være uforudsigelig, og nogen gange kan det blive meget koldt på meget kort tid. I det tilfælde vil man helst ikke være uden en termokande med dejlig varm kaffe, te eller kakao. En varm drik i en kold situation kan være med til at hæve en faldende kropstemperatur, og er også den perfekte måde at hjælpe andre kølige sjæle. Ligeledes kan termokander også være ideelle til at holde kølige drikke ved lav temperatur, så man hurtigt kan få sig en kold drik på en varm dag. 350 ml termokander fra Snow Peak fås i metallisk grå og rød og mat hvid. Termokanderne drypper aldrig i tasken, fordi låget forsegler kanden fra indersiden, og i modsætningen til andre termokander på markedet, er disse resistente over for de ætsende egenskaber, som visse isotoniske, boblende eller frugtbaserede drikke har. Snow Peak TrekDet betyder, at man kan bruge termokanden til alle de drikke, man kan forestille sig uden at skulle bekymre sig om termokandens holdbarhed. Termokanderne kommer sågar med forskellige låg til kolde og varme drikke.

Skal vi slå lejr?

Ét af hovedpunkterne ved at tage ud på camping er, at man skal slå sig ned et sted for natten og få en god nats søvn. Man vil jo allerhelst kunne sove i fred uden at skulle frygte for, om det pludselig begynder at regne eller at vinden tager til. Løsningen er et telt, og i Snow Peaks sortiment findes både teltpløkker og teltstænger. Teltpløkkerne er lavet af ekstra holdbart aluminium kaldet ’Duralumin’ og fås i sæt a 6 stk. Teltstængerne,som kan være enten 140 eller 150 centimeter lange, er sammenklappelige og med dem følger bæreposer, så de nemt kan klappes sammen og gemmes væk. Det hele er naturligvis vind-, vejr- og slidresistent. Her er et udvalg af hvad Snow Peak kan byde på:
  • Snow Peak Giga Power Manual Gaskoger
  • SnowPeakKanpai Termoflaske 350 ml
  • SnowPeakLight Tarp Teltstænger 150 cm
  • SnowPeakTableware Set Spiseservice L Duo
Dette er kun et lille udvalg afSnow Peaks produkter. Der er helt sikkert noget som passer til dine behov og udendørsaktiviteter.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!