Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

So iLL

8 Produkter
So iLL

So iLL - designer-klatresko

SoiLL laver ikke bare eminente sko til klatring, men har også sørget for et i øjenfaldende design. Designerne bag SoiLL har over 20 års international erfaring fra klatresporten og sætter både stil og sikkerhed først, når de designer klatresko.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

High performance klatresko fra So iLL

So iLL er et amerikansk klatre-brand, der har rødder i Southern Illinois, og som havde sin spæde begyndelse med bror-søster-teamet og deres fantasifulde klatrelege på forældrenes loft.So iLL The Street LV De begyndte at skabe deres egne greb, men fandt hurtigt ud af, at de havde passion, drive og kreativitet til at gøre deres eget design tilgængeligt for endnu flere. Hos CAMPZ er vi utroligt glade for, at de tog deres indgående kendskab til klatresporten med dem og skabte So iLL. Faktisk er de slet ikke kendt for deres greb, men deres overlegne klatresko og -tøj, der hurtigt har vundet indpas hos klatrere verden over.

Sko, der er designet til alle typer af klatring

At finde den perfekte klatresko har sjældent være nemmere. So iLL har designet og produceret et bredt udvalg af sko til alt fra friklatring til bouldering og stejlt terræn. Flere af deres sko er også specialtilpasset efter niveau, så du får præcist den støtte, du har brug for. Størstedelen af deres klatresko er lavet med en syntetisk overdel og ultra let gummisål. De sømløse konstruktioner omkring tåkappen giver en komfortabelt og tætsiddende pasform. De har designet deres sko med en tynd mellemsål, så kontakten med underlaget ikke forsvinder. Med et stort udvalg af kollektioner har de noget for enhver stil og ethvert niveau. Selvom skoene er lavet til praktisk brug, så mister de aldrig sans for de små og elegante designdetaljer. Farveprofilerne spænder bredt, så du nemt kan matche dem til dit unikke look. Her bydes på frontrasterende versioner med iøjefaldende kombinationer af turkis, pink og orange nuancer samt stilrene grå, sorte og hvide designs. Skoene er skabt til den kompromisløse klatrer, der ikke bare vil have optimal komfort, men en gennemført klatrestil. Derudover er alle deres sko designet og produceret i USA og undergår konstant kvalitetskontrol, så de gang på gang kan optimere og levere overlegne klatresko.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!