Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Klar til nye udsigter - Hav udstyret klar til nye minder

Sorel

139 Produkter
Støvler fra Sorel
Sorel

Sorel

Sorel er et kanadisk producent af vinterstøvler, der har eksisteret i over fire årtier! Støvlerne er yderst behagelige men samtidig modstandsdygtige. Der er tale om traditionelt håndværk men i et moderne design og Sorel er ikke blege for at gøre brug af ny teknologi i frembringelsen af deres produkter.

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Moderigtige canadiske sko

Du kan finde både klassiske og trendy fodtøj til mænd, kvinder og børn i udvalget af SOREL sko hos CAMPZ. Det canadiske skotøjsmærke designer alt fra snesko, gummistøvler og hverdagsstøvler til hjemmesko og meget mere til folk i alle aldre, der har nydt de behagelige sko i mere end et halvt århundrede.SOREL har opbygget et globalt brand med masser af ekspertise siden 1962. Livsstilsbrandet så lyset, da det canadiske skotøjsmærke Kaufman Footwear introducerede den første SOREL vinterstøvlekollektion i begyndelse af tresserne. CAMPZ’ udvalg er relevant til alle fire årstider, da de også er designet med en teknologi, der gør, at du ikke glider, når du er ude og vandre på stier med jord eller sne på overfladen.

Når håndværk og high-tech går op i en højere enhed

Firmaet har sørget for at vedligeholde sin succes med en opskrift, der indeholder både traditionelt håndværk og ny teknologi, som en vigtig del af processen, der ender op med at skabe holdbare sko i et tidløst look. Den canadiske modegigant sørger altid for at bruge de bedste materialer, når det kommer til premium-læder og blødt uld. Sorel Yoot Pac NylonMaterialet er af højeste kaliber, og de er så varme, at du ikke fryser, selv når det regner, eller hvis temperaturen er et stykke under frysepunktet. Dette kan også ses og mærkes i sortimentets nylon-outdoortøj og resten af arbejdstøjet, som blev føjet til udvalget efter årtusindeskiftet. Mange kvinder vælger ofte mode fremfor funktionalitet, når det kommer til vinterstøvler, og derfor ender de med kolde, våde fødder. Men nu kan både mænd og kvinder kombinere begge dele. Selvom det er de færreste personer, der nyder det, når det er koldt, så føles det stadigvæk fantastisk at imponere med et chikt vinterlook. Du kan bruge trendy SOREL vinterstøvler både på skiferien, og når du går en tur med hunden. De trendsættende støvler er elsket af flere modeller og skuespillerinder, hvilket betyder, at du kan gøre ligesom dem og følge den seneste mode med dette udvalg på CAMPZ.dk. Du kan for eksempel nemt kombinere dem med en fin vinterjakke. Det kan godt være, at mode er i fokus, når de modstandsdygtige støvler skal designes, men i sidste ende er de mest af alt skabt til udendørseventyr, hvor støvlerne helst skal blive beskidte. Derfor er udvalget også blevet udvidet med tiden til både ridestøvler og militærinspireret mode til de, der ønsker et mere råt look. Med et hav af forskellige designs i en bred vifte af farver, kan du være sikker på, at der er SOREL sko for enhver smag hos CAMPZ.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!