CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Støvler fra Sorel
Sorel
Sorel er et kanadisk producent af vinterstøvler, der har eksisteret i over fire årtier! Støvlerne er yderst behagelige men samtidig modstandsdygtige. Der er tale om traditionelt håndværk men i et moderne design og Sorel er ikke blege for at gøre brug af ny teknologi i frembringelsen af deres produkter.

Sorel

4 Produkter
Filter
Nulstil

Skostørrelse

  • 32
  • 34
  • 37

Farve

  • brun
  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Sorel Madson Moc Toe Waterproof Sko Børn, brun
Sorel Madson Moc Toe Waterproof Sko Børn, brun brun
Sorel
Madson Moc Toe Waterproof Sko Børn, brun
Vejl. udsalgspris 889 DKK 339 DKK
  • Versioner: US 3 | EU 34
- 61 %
Sorel Madson Moc Toe Waterproof Sko Børn, sort
Sorel Madson Moc Toe Waterproof Sko Børn, sort sort
Sorel
Madson Moc Toe Waterproof Sko Børn, sort
Vejl. udsalgspris 889 DKK 439 DKK
  • Versioner: US 1 | EU 32
- 50 %
Sorel Janey Sko Damer, sort
Sorel Janey Sko Damer, sort sort
Sorel
Janey Sko Damer, sort
Vejl. udsalgspris 959 DKK 349 DKK
  • Versioner: US 6 | EU 37
- 63 %
Sorel Harlow Lace Sko Damer, brun
Sorel Harlow Lace Sko Damer, brun brun
Sorel
Harlow Lace Sko Damer, brun
Vejl. udsalgspris 1.189 DKK 509 DKK
  • Versioner: US 6 | EU 37
- 57 %

Moderigtige canadiske sko

Du kan finde både klassiske og trendy fodtøj til mænd, kvinder og børn i udvalget af SOREL sko hos CAMPZ. Det canadiske skotøjsmærke designer alt fra snesko, gummistøvler og hverdagsstøvler til hjemmesko og meget mere til folk i alle aldre, der har nydt de behagelige sko i mere end et halvt århundrede.SOREL har opbygget et globalt brand med masser af ekspertise siden 1962. Livsstilsbrandet så lyset, da det canadiske skotøjsmærke Kaufman Footwear introducerede den første SOREL vinterstøvlekollektion i begyndelse af tresserne. CAMPZ’ udvalg er relevant til alle fire årstider, da de også er designet med en teknologi, der gør, at du ikke glider, når du er ude og vandre på stier med jord eller sne på overfladen.

Når håndværk og high-tech går op i en højere enhed

Firmaet har sørget for at vedligeholde sin succes med en opskrift, der indeholder både traditionelt håndværk og ny teknologi, som en vigtig del af processen, der ender op med at skabe holdbare sko i et tidløst look. Den canadiske modegigant sørger altid for at bruge de bedste materialer, når det kommer til premium-læder og blødt uld. Sorel Yoot Pac NylonMaterialet er af højeste kaliber, og de er så varme, at du ikke fryser, selv når det regner, eller hvis temperaturen er et stykke under frysepunktet. Dette kan også ses og mærkes i sortimentets nylon-outdoortøj og resten af arbejdstøjet, som blev føjet til udvalget efter årtusindeskiftet. Mange kvinder vælger ofte mode fremfor funktionalitet, når det kommer til vinterstøvler, og derfor ender de med kolde, våde fødder. Men nu kan både mænd og kvinder kombinere begge dele. Selvom det er de færreste personer, der nyder det, når det er koldt, så føles det stadigvæk fantastisk at imponere med et chikt vinterlook. Du kan bruge trendy SOREL vinterstøvler både på skiferien, og når du går en tur med hunden. De trendsættende støvler er elsket af flere modeller og skuespillerinder, hvilket betyder, at du kan gøre ligesom dem og følge den seneste mode med dette udvalg på CAMPZ.dk. Du kan for eksempel nemt kombinere dem med en fin vinterjakke. Det kan godt være, at mode er i fokus, når de modstandsdygtige støvler skal designes, men i sidste ende er de mest af alt skabt til udendørseventyr, hvor støvlerne helst skal blive beskidte. Derfor er udvalget også blevet udvidet med tiden til både ridestøvler og militærinspireret mode til de, der ønsker et mere råt look. Med et hav af forskellige designs i en bred vifte af farver, kan du være sikker på, at der er SOREL sko for enhver smag hos CAMPZ.