Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Covid-19: Vi fortsætter med at levere! - Til vores FAQ

SOURCE

51 Produkter
SOURCE
SOURCE

SOURCE – Drikkesystemer & -rygsække

SOURCE er en af verdens førende leverandører af drikkerygsække til cykel-, løbe- og outdoorekspeditioner. Drikkesystemerne fra Source anvendes sågar af bl.a. Deuter, The North Face og Salomon. Mærket blev grundlagt i 1989 af Yoki Gill og Daniel Benoziliyo i Tirat-Carmel, Israel og beskæftiger nu 200 medarbejdere med produktion og hovedkvarter ved foden af Carmel-bjergene. I 25 år har virksomheden fokuseret på den udviklingen af drikkesystemer og dertilhørende rygsække og tasker samt trekkingsandaler af højeste kvalitet. Det er også værd at nævne, at flere væbnede styrker verden over vælger Source som udstyrsleverandør.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Innovativt sportstilbehør som gør en ekstra forskel

På CAMPZ byder vi på en altomfattende og bred vifte af forskellige sportsmærker. Ofte er lande som USA og Tyskland repræsenteret i sortimenterne, men du finder også flere israelske mærker. SOURCE er et af dem, og det har indtaget det globale marked med stor succes siden starten i 1989. Det er især de såkaldte væskeblærer, som mærket er blevet kendt for. Det er gummiposer til opbevaring af væske, når du er på farten. Systemet minder om drop-poser, som anvendes på hospitaler, og funktionen er i bund og grund den samme. De smarte og praktiske drikkeblærer kan opfyldes, med hvad du har lyst til, hvad enten det er energidrik, vand, saftevand eller andre drikke. Når blæren er tom, kan den nemt foldes sammen, så den stort set ikke fylder noget. Du kan også placere den i en taske, så du altid har væske lige ved hånden, når det går løs med vandreture, trekking, løb og alt mulig andet. En praktisk slange sørger for, at væsken er lige ved munden, så du kan undgå at dehydrere. Drikkeposerne er forsynet med en praktisk hank, så du kan hænge dem op, lige hvor det passer. SOURCE Fuse AirDerefter er det blot at tappe væske. Du har også mulighed for at montere en dyse, så du kan bruge posen til at tage et brusebad.

Kilden til dit væskesystem får du fra SOURCE

Det er ikke blot drikkeposer, som israelske SOURCE er kendt for. De tilbyder yderligere et produkt, der ligger i naturlig forlængelse af væskeposerne. Det er de smarte drikkerygsække, som er designet med et specialrum til blæren. Rygsækkene fås som regel inklusiv blære, men du kan også købe en væskepose separat, hvis den gamle er blevet for slidt. De funktionelle rygsække har stropper, hvor væskeslangen kan monteres, så du blot skal dreje hovedet en smule for at få fat om mundstykket. Rygsækkene er designet i slanke looks, der flugter med din rygform, og der er mange indstillingsmuligheder. Det betyder, at du på ergonomisk vis kan begive dig ud på en løbetur, cykeltur eller en hvilken som helst anden slags tur med en rygsæk, der sidder perfekt på ryggen. Det tredje og sidste produkt fra SOURCE er sandaler. Det er sommerfodtøj, som er så komfortabelt, at de også er solgt til professionelle militærfolk og andre faggrupper, som har brug for det bedste på markedet. Sandalerne er blandt andet fremstillet ud fra avancerede gummi-teknologier, der sikrer et godt greb på underlaget, optimal ventilation samt holder et godt klima omkring fødderne. Letvægtsmaterialer og stødabsorberende såler er også en del af sandalernes design, og du kan selv få glæde af et par!


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!