Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Speedo

Speedo Logo
Flere olympiske vandsportsmedaljer er vundet i Speedos badedragter og shorts end i noget andet mærke, og i den engelsktalende verden er navnet "Speedo" synonym med stramme badeshorts til mænd. Uanset hvilken type badetøj du leder efter, kan du med sikkerhed finde det i den australske producents sortiment. Takket være de teknologiske fremskridt inden for overflade, materiale og pasform tilbyder Speedo det allerbedste inden for badetøj til professionelle, amatører og fritidssvømmere.

Speedo Swimwear

Se de nye produkter fra Speedo

Flere topkategorier fra Speedo

speedo

368 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
7

En ægte vandhund med Speedo på kroppen

Det er kongen indenfor svømmesport og har vundet et hav af medaljer til alle de største mesterskaber. Der er naturligvis tale om Speedo, som i langt over en menneskealder har forsynet alverdens svømmere og badefolk med masser af lækkerier til ture i havet, poolen, spabadet, bassinet i haven eller andre steder, hvor man kan nyde at soppe, svømme eller plaske rundt i vand. Det hele startede så småt i 1910, hvor den skotske immigrant, Alexander MacRae, drog til Australien for at starte sit eget firma. Det blev starten på en strømpefabrik, der i løbet af 1920'erne udviklede sig til et badeeventyr af de helt store. Folk begyndte nemlig at tage meget mere på stranden i weekenderne, hvor der stod familieudflugter på programmet. Det betød en stigende efterspørgsel på netop badetøj, hvilket blev startskuddet på en endnu større produktion hos Speedo. Badetøjet har siden vist sig at være af så god kvalitet, at det har taget alle segmenter med storm, og derfor ses det i dag overalt i verden på børn, unge og voksne, som nyder at bevæge sig i vand. Speedo Endurance10 Mangobango AlloverSvømning er super sundt for kroppen, da man får brugt muskler og led på optimal vis, og når så dette effektive mærke sidder på kroppen – ja, så er der lagt op til komfort og nydelse på ypperste vis.

Et mesterligt mærke gør svømning attraktiv

Hos Speedo går man altid innovativt til værks. Der er skabt masser af patenter og opsigtsvækkende nyheder gennem tiderne, hvilket igen understreger den professionalisme, viden og passion, som har kendetegnet firmaet i mere end 100 år. Umiddelbart syner et stykke badetøj til at være ret simpelt, men hos dette specialmærke er det de helt bittesmå detaljer, der kan være afgørende for, om det bliver bronze eller guld. Særligt det unikke svømmetøj, der er inspireret af hajskind, har vakt stor begejstring på topplan, hvor store stjerner som Michael Phelps har vundet alle sine medaljer fra 2004 til 2012 i svømmetøj fra netop Speedo. Al snakken om professionelle svømmere, OL-konkurrencer samt guld og førstepladser overstråler hele mærkets signatur og kvalitet. Men der er naturligvis også masser af andet badetøj i alt fra bikinier og badedragter til tætsiddende trunks eller lange badeshorts, så folk på alle niveauer kan nyde alverdens aktiviteter i vand. Udover alle de tekniske finesser så er mode også en vigtig del sammen med funktionaliteten, så du kan mikse og matche præcis som du ønsker. Og glem ikke alt det fantastiske tilbehør i form af svømmefødder, badesandaler, næseklip, svømmebriller og meget andet, som du finder her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!