Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Faldende temperaturer, faldende priser - Gør et kup blandt vores varer fra sidste sæson

Spektrum

21 Produkter
Spektrum

Spektrum

Spektrum blev grundlagt i Sverige af en gruppe passionerede skiløbere og snowboardere, der har tilbragt hele deres liv i bjergene. De ved, hvor hurtigt vejret kan ændre sig på disse breddegrader og de designer derfor briller med glas, der er lavet til alle vejrforhold. Så er du forberedt på alt!

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Løft din sport med et par kvalitetsbevidste skibriller fra Spektrum

Det er aldrig til at vide, hvad der venter dig, når du begiver dig afsted på ski eller snowboard omringet af snedækkede bjerge. Med de kvalitetsbevidste og bæredygtige Spektrum skibriller fra CAMPZ er det blevet nemmere at navigere under alle vejrforhold, grundet brillernes unikke evne til at forbedre dit syn.

Inspireret af de svenske bjerge og skiftende vejrforhold

Svenske Spektrum har rødder i en vennekreds fra Åre, der alle brænder for skisport og udendørsliv. Grundlæggerne bag består af Andreas Nilemo, Robert Olsson, Ingemar Stenmark og Henrik Köhler. Alle fire har de stået på ski siden barnsben. De mange år inden for sporten samt deres store erfaring med skiftende og ekstreme vejrforhold bruges som udgangspunkt for produktionen af skelsættende udstyr og skibriller til livet i snedækkede bjerge. Spektrum Skutan Duo Tone Line EditionDen solide erfaring kombineres med et skarpt fokus på bæredygtighed og genbrug, så vi i fællesskab kan tage kærlig hånd om naturen og være med til at sikre gunstige forhold.

Lækre designs der går fra det vovede til det dæmpede

Med CAMPZ og Spektrum er du i gode, trygge hænder, når du er på udkig efter et par nye kvalitetsbevidste briller til givende dage på ski eller snowboard. Vi har samlet et bredt udvalg af trendy og funktionelle briller, der giver den optimale støtte og fungerer som værn, når du i fuld færd med at vise nye tricks på pisterne og finde vej gennem sne og bjerge. Det mens du kan nyde godt af det lækre design, der er det perfekte supplement til dit skioutfit. Vælg mellem alt fra farverige designs og brilleglas til de mere strømlinede og dæmpede. Altid en brille, der stemmer overens med din personlige stil, så du kan stå distancen, når det igen er tid til at spænde skiene for fødderne. Elastiske remmer med justerbare spænder givet et sublimt fit om dit hoved.

Forbedret syn i alt slags vejr

De mange smarte Spektrum skibriller fra CAMPZ er lavet til at forbedre og skærpe dit syn under udfordrende vejrmæssige forhold. Nu er hverken tåge, sne eller slud en hindring, når du forsøger at finde vej med skiene spændt for fødderne. Brillerne øger din visuelle komfort og din sikkerhed gennem en bearbejdning af lyset, der får farver og kontraster til at fremstå skarpere, mens anti-fog funktionen forhindrer dug i at sætte sig på brillerne. Det brede glas leverer et sandt panoramaudsyn, så du kan se alt, hvad der foregår omkring dig. Lad blot udfordringerne komme an. Du er klar med et nyt forbedret syn.Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!