Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Friske forårslooks - Nye kollektioner til forår i storbyjunglen

Hvorfor sponsorerer vi?

Vi hos CAMPZ kender trangen til frihed, uafhængighed og eventyr rigtig godt. Derfor er det en mærkesag for os at støtte planlagte arrangementer med vores sortimentsudvalg og det bedst mulige udstyr. Enhver outdoordrøm, hvad end det er til lands, til vands eller i højderne, kræver mere end blot det rette udstyr. Det ved vi!

Derfor støtter vi events, projekter og atleter, der ifølge os er særligt værdifulde. På de følgende sider findes et par eksempler.


Gennem det vilde vesten på cykel

Hvem som barn ønskede ikke at bo i det vilde vest - som en cowboy eller en høvding af en stamme blandt røde klipper, og hvor skyderier, hestejagt og grave efter guld var en del af hverdagen? Disse minder om barnelege kom strømmende tilbage, mens jeg var i Arizona og Utah. Selvom det vilde vesten hører til fortiden og til eventyr, er de røde klipper der stadig, og man kan stadig forestille sig Winnetou på toppen af et fjernt bjerg. Så selvom vi cykler i stedet for at ride på heste, og jagter eventyr i stedet for banditter, tilbragte vi en måned med at cykle gennem disse to stater og nyde stemningen i et mere moderne vilde vesten.


Nye verdensrekorder på highline

Rekorder er til for at blive slået. The Senja Project var en ekstrem udfordring, særligt inden for highlining, som for nyligt blev til virkelighed for fem slackline-proffer. I august 2018 lykkedes det Lukas Irmler, Friedrich "Friedi" Kühne, Samuel Volery, Mia Noblet, Quirin Herterich og David Sjöström samt et team bestående af 20 personer, at sætte en ny highline-rekord i svimlende højder. Sammen spændte de deres 1000 og 2800 meter lange highlines ud mellem bjergene på den norske ø Senja. Målet var at gå hele strækningen på linerne - uden at falde.


Hoe kun je gesponsord worden?

Hvis du har et stort eventyr foran dig og har brug for support, så kontakt os med en beskrivelse af dig og dit projekt.

Send denne anmodning til sponsoring@campz.com.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!