Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Vintersportsudstyr - Udstyret til pudder og is

Hvorfor sponsorerer vi?

Vi fra CAMPZ kender trangen til frihed, uafhængighed og eventyr rigtig godt. Derfor er det en mærkesag for os at støtte planlagte arrangementer med vores sortimentsudvalg og det bedstmulige udstyr. Enhver outdoor-drøm, hvad end det er til lands, til vands eller i højderne, kræver mere end blot det rette udstyr. Det ved vi!

Derfor støtter vi events, projekter og atleter, der ifølge os særligt værdifulde. På de følgende sider findes et par eksempler.


Vores atleter

Team CAMPZ

André Hook og Wolfgang “Wolf” Grohe, også kendt som Team Campz, kombinerer deres passion for sport og natur i én disciplin: swimrun. Hemmeligheden bag deres succes er deres gode venskab, nøjagtige forbredelse og intensive træning.Team CAMPZ Adventure

Team CAMPZ Adventure

Det vilde og smukke Patagonia tiltrækker outdoor-enhusiaster, og landet fortryller med sin landskabelige og klimatiske alsidighed: Pampassen, regnskoven, tørre områder østpå, den chilenske landis, Andesbjergene og adskillige nationalparker. Denne kulisse sætter scenen for 'Patagonian Expedition Race', der finder sted fra d. 13. til d. 26. februar 2016 i det sydlige Chile, og som er det hårdeste race af sin slags. André, Laura, Thilo and Tom tager udfordringen op som team CAMPZ Adventure, og de vil være nødt til at presse deres kroppe og sind til det yderste.Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!