CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Stanley
Stanley | Built For Life
Stanley har siden 1913 produceret de legendariske drikkeflasker og termokander. Produkterne er kendt for deres kvalitet og robusthed, og er elsket af campister, eventyrere, vandre- og outdoorentusiaster verden over. Stanley tilbyder vandflasker, termokander, madbeholdere og køkkengrej til din næste campingferie eller vandretur.

Stanley

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Moderne drikkeløsninger, der holder i årevis

Både børn, unge og ældre får tudet ørene fulde om, at man skal huske at drikke for ikke at dehydrere. Men der er positive hensigter og basale fakta bag ordene, for hvis ikke kroppen får væske og brændstof, så fungerer den ikke optimalt. Amerikanske Stanley har i årevis været med til at gøre noget ved sagen, for mærket lancerede sin første drikketop tilbage i 1913, hvor det skabt. I dag har det for længst fejret 100 års jubilæum og lever i bedste velgående takket være firmaets specialisering i termoflasker og andre drikkeløsninger. I dag er der mere end nogensinde brug for en drikkeflaske, for vi er mobile som aldrig før, hvilket betyder et øget behov for en funktionel løsning, som er nem at komme til. Her byder Stanley ind med et omfattende og komplet sortiment fyldt med termoflasker i alle afskygninger. Det primære materiale i produktionen er rustfrit stål, der nærmest ikke kan slides op, og som samtidig er uhyre nemt at rengøre og vedligeholde. Stanley Classic Vacuum Travel PressMan kan vælge mellem flasker med eller uden kop, og uanset hvad, så sørger en integreret tætning for, at hver en flaske er drypfri, hvilket er helt essentielt, når man er undervejs med flasken i hånden eller i tasken.

Godt med væske takket være Stanley

Der er masser af steder, hvor man har brug for en termoflaske. Det kan være i det daglige på arbejdet eller i fritiden og ferien, når man skal på tur i det fri. Fordelen ved de forskellige termoflasker fra Stanley er, at de holder væske varm i op til 15 timer, så der er masser af tid til at nyde en varm slurk kaffe eller te. Isoleringsevnen skyldes det todelte design, hvor hver en flaske er bygget om netop to lag stål, som ikke rører hinanden, men som derimod skaber et luftrum – også kendt som et vakuum. Det betyder, at flasken er bedre isoleret mod kulde, og væsken dermed kan holde sig varm i længere tid. Man kan også fylde kolde drikke på termoflaskerne fra Stanley, hvad enten det er vand, hjemmelavet iste, saftevand eller andre typer af væsker, som man nu engang bedst kan lide. Mærket byder både på en mase klassiske designs, men også på nye innovative looks i organiske og funktionelle former, der ligger godt i hånden. Derudover er dette amerikanske firma også garant for campingservice i form af madlavningssæt og andre praktiske ting i stål af samme høje kvalitet som termoflaskerne.