Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Faldende temperaturer, faldende priser - Gør et kup blandt vores varer fra sidste sæson

Starboard

1 Produkt
Kategorier
STARBOARD fra A-Z
  1. SUP-padler
  2. Stand Up Paddle
Pris i kr.
Starboard

Starboard – Stand Up Paddling for alle!

Starboard er verdens førende vandsportsbrand, som forener Stand Up Paddling, kajak og beklædning. Starboard sætter nye standarder for disse sportsgrene – det være sig innovative boardformer, nye teknologier og et fremragende team af professionelle vandsportsentusiaster. Starboard designer og producerer det bedste udstyr på markedet og sikrer, at de brede masser også kan opleve fornøjelsen ved vandsport. For hver solgt SUP planter Starboard et mangrovetræ i Thor Heyerdahls klimapark i Myanmar.

Sorter efter
Side 1 af
1

Når der skal padles leverer Starboard udstyret

Der er rig mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport i det ganske land. Man behøver ikke være ung, energisk og fuld af adrenalin for at nyde havets muligheder. Action-sport er fedt, hvad enten det drejer sig om vandski, parasailing eller andre former for fart. Men man kan også ty til en nyere vandsportsgren, hvor spændvidden er bred. SUP (Stand Up Paddle) er nemlig for alle aldre og form-niveauer. Starboard er et af de mærker, der er med til at gøre sporten populær, og siden det første bræt så dagens lys, er det gået forrygende med at få endnu flere fans med ombord. Inden for SUP bestemmer man selv farten, hvad enten det er stille ture langs vandkanten eller seriøse konkurrencer med masser af speed. Hos Starboard har man specialiseret sig i denne specifikke vandsport, hvilket også betyder forskellige produkter til brug på vandet. Et SUP bræt er naturligvis det helt elementære og essentielle udstyr, som stort set også er det eneste, der er behov for. Da sporten udøves stående har man også brug for en SUP-padel, som naturligvis kan erhverves her på CAMPZ. Starboard Sup Enduro 2.0 Tiki TechSporten er optimal i forbindelse med en campingferie, men kan i dén grad også nydes på strandture eller når man blot har lyst til at lege vandhund i hverdagen.

Padl løs med Starboard

Det kan være en god idé at låne sig frem til udstyr de første par gange. Bliver man ligesom så mange andre også bidt af sporten, så er det tid til at investere i tilbehør og udstyr. Og Starboard er et oplagt valg, da man har mange årtiers erfaring med vandsport. Her får du kvalitetsvarer fra øverste hylde, så du altid føler dig klar og tryg ved at padle. Mærket gør ikke blot alt for, at du skal have det sjovt, men det er også meget miljøbevidst. Det betyder blandt andet, at man flere gange om ugen hjælper med at rydde strande for affald samtidig med, at man donerer beløb til beplantning af træer i Asien. Hele firmaet er bygget op omkring en miljøvenlig dagsorden, hvilket også ligger godt i tråd med SUP-sporten. Du skal nemlig kun bruge board og padel – og så er det ellers blot at padle løs. Det er også en god idé at investere i redningsvest, solbriller, våddragt og andre relevante ting – især hvis du skal ud på længere ture samt dybt vand. Så lad Starboard guide dig afsted på en naturoplevelse i vandet, som er lig med sjov, motion og uforglemmelige minder.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!