CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Stubai
STUBAI – Professionelt bjergsportsudstyr
Omgivet af et smukt bjerglandskab ligger Stubai-dalen i midten af Alperne. Værktøj er blevet smedet her i århundreder. I 1960 blev Stubai grundlagt og bestod af mange regionale små virksomheder. Ud over at producere højkvalitetsværktøj for en række industrier, producerede Stuba i nogle år også produkter til klatring. Et team af klatrespecialister, bjergguider og ingeniører udvikler og tester ekstremt teknisk klatreudstyr, inden det rammer markedet. På CAMPZ finder du STUBAI karabinere, crampons, isøkser, klatreseler, klatrehjelme og andet tilbehør til klatring.

Stubai

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • rød

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Stubai BC Pro Rebbremse
Stubai BC Pro Rebbremse
Stubai
BC Pro Rebbremse
Vejl. udsalgspris 109 DKK 69 DKK
- 36 %

Op i højderne med Stubai

I nutidens Danmark behøver man aldrig at kede sig. Der er masser af sportsgrene at give sig til, som både er udbytterige og sjove. Nogle har det bedst på landjorden med vandreture, mens andre elsker vand. Måske man kan lide begge dele og så ellers supplere op med klatring. Uanset hvad man er mest til, så er klatring en sport, der kræver teknik. Samtidig er sporten en blanding af fuld fokus og ro, for hvordan skal næste skridt eller greb klares? Stubai hjælper dig på vej op mod højderne, hvad enten det er klatring på væg, klipper eller mindre stenformationer. Man bestemmer naturligvis selv højden, så oplev tingene lidt fra oven med det rette tilbehør og udstyr. Dette østrigske mærke har dedikeret al deres viden til bjergsport, hvilket betyder topdesignede produkter, som også er afprøvet af professionelle klatrefolk. Lige siden 1897 har man arbejdet med stålprodukter grundet lokationen i Stubai-dalen. Det er et sted, hvor der blandt andet er brug for isøkser, så man kan bestige de sneklædte bjerge. Snesko er et andet af de produkter, som mærket har specialiseret sig i, så man kan roligt tage på ferie i hvide landskaber, for fremad skal man nok komme med Stubai ved sin side.

Understøtter enhver klatrer

Selvom klatreudstyr til vinterbrug er mærkets specialitet, så behøver man ikke at tage på vinterferie for at få glæde af produkterne fra Stubai. Stubai Tirol Stick-On As Crompons & Spikes UniversalMærkets modstandsdygtige og sikre snesko kan også bruges til andre sportsgrene, og ellers er der masser af udstyr at vælge imellem, som ligeledes er relevant inden for klatring. Klatreseler er noget af det første, man skal have fat i, for det er grundproduktet, der sørger for sikkerhed og fremdrift i samarbejde med dig og rebet. Apropos mærkets speciale i stålbearbejdning, så er karabinhager naturligvis også at finde i sortimentet fra Stubai her på CAMPZ. De bruges nemlig som låsemekanismer undervejs, når man klatrer og er derfor helt uundværlige på alle måder. Det samme er et par gode klatresko, som netop er designet i de rette materialer på både såler og overdele. Et af de store og vigtige elementer inden for klatring er sikkerhed, for den skal tages alvorligt, da man begiver sig opad og risikoen for fald er tilstede. Derfor byder det østrigske mærke også på hjelme, så man skåner hovedet for faldende sten. Kalk skal der selvfølgelig også til, for det er et middel, der sikrer et bedre greb, så man ikke får svedige og fugtige håndflader, der glider på knopper, sten eller klippeindhak. Vi ønsker dig god klatretur her fra CAMPZ!