CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
super.natural Base
Siden sportsverdenen opdagede merinould for sig selv, har merinould, der er en af de mest populære fibre til beklædning, været meget populær blandt atleter. Det er ikke så underligt, for intet andet materiale er så velegnet til de krav, der stilles til udendørs sport. Det skyldes, at ulden kommer fra newzealandske får, som på naturlig vis har tilpasset sig de enorme temperaturforskelle mellem bitter kulde og svedig varme. Hos super.natural Base kombinerer den schweiziske virksomhed de unikke fordele ved merinould med geniale syntetiske fibre og lægger grunden til den perfekte finish med et lag tøj tæt på huden.

super.natural Base

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 1

Størrelse

  • M

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
super.natural Base 175 3/4 strømpebukser Damer, sort
super.natural Base 175 3/4 strømpebukser Damer, sort sort
super.natural
Base 175 3/4 strømpebukser Damer, sort
Vejl. udsalgspris 479 DKK 239 DKK
  • Versioner: M
- 50 %
UDSALG

Mærk varmen med super.natural Base

Til dig, som elsker eventyret. Til dig, som benytter alle muligheder for at udforske naturen. Til dig, som ikke vil gå på kompromis med hverken komfort eller stil. super.natural Base er en utroligt lækker kollektion af base layers, der er skabt i det blødeste merinould. super.natural formår altid at skabe tøj med den perfekte balance af naturlige materialer og innovativ teknologi. Fra vintersport til rejser, yoga, vandring eller bare ekstra komfort i hverdagen. Hos CAMPZ er vi eksperter i friluftsliv. Vi ved, hvor vigtigt det er at være klædt rigtigt på til eventyret. Derfor elsker vi super.natural Base-serien. Det bløde merinould varmer uden at kradse eller irritere huden. super.natural Base Print 140Men ikke nok med det, dette ultra bløde materiale er også med til at køle kroppen og regulere temperaturen. De antibakterielle egenskaber giver også tøj, der holder endnu længere. Det tørrer tilmed utroligt hurtigt, hvilket er perfekt til de længere ture i naturen. Åbner himlen sig? Intet problem! super.natural Base-kollektionen tørrer langt hurtigere end base layers i konventionel uld.

Et stykke tøj, der kan det hele

Brandet har skabt en unik blanding af merinould og deres egne, innovative teknologier. Det giver ikke bare komfort og varme, men beskytter også mod solens UV-stråler. Tøjet kan tilmed vaskes i vaskemaskinen og holder pasformen i længere tid. Ved at blande merinould og syntetiske fibre får du base layers med en stabiliserende effekt og stor fleksibilitet. Seriens farvepalette matcher dens navn. Du får klassiske sorte, hvide og grå varianter, som nemt kan indgå i enhver garderobe. Kombinationen af fleksibilitet og det tætsiddende design giver total bevægelsesfrihed året rundt. Hos CAMPZ er vi helt vilde med seriens simplicitet. De klassiske snit og slidstærke materialer yder ikke bare ekstra komfort på de hårde trails, men en følelse af hverdagsluksus. Når du ikke vil gå på kompromis med hverken form, fit eller følelse, så er det super.natural Base du skal gå efter.

Mere bevægelse, færre distraheringer

super.natural Base fås i tre forskellige sammensætninger: Heavyweight til de kolde dage, Lightweigh til de varme og Midweight, der fungerer som det perfekte allround-lag. Oplev total komfort fra inderst til yderst og top til tå. Serien byder på leggings i forskellige længder samt undertøj og boksershorts. Du finder også de klassiske langærmede base layer-sæt samt lette og lækre T-shirts til både hverdag og vandring. Skal du være sikker på, at kulden ikke sniger sig ind på dig? Så vil du elske deres klassiske rullekraver med eller uden lynlås i halsen.