Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Suunto

26 Produkter
Suunto

Suunto - Conquer New Territory

Suunto blev grundlagt i Finland i 1936 og har siden været på udkig efter nye veje. Målet er at udstyre eventyrere og sportsentusiaster med de bedste værktøjer til at opdage og udforske nye områder - fra de højeste bjergtopper til den dybeste havbund og alt imellem. De fleste Suunto produkter er designet og fremstillet uden for Helsinki.

Suunto
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Tag tid på dine sportspræstationer

En af de mange fordele ved udviklingen nu til dags er alle de teknologiske gadgets, der kan bruges til at kortlægge din træning med. Finske Suunto, der betyder retning på dansk, har været med i mange forskellige årtier og dermed tidsperioder. Det er lige fra starten i 1936, hvor et patent på en særlig væske til kompas så dagens lys. Med base i Finland blev mærket netop kendt for sine retningsgivende apparater, der sidenhen blev til moderne kompas. I vildmarken og ved overraskende naturelementer har man nemlig stadig brug for at kunne navigere sig rundt med hjælp fra nutidens teknologiske hjælpemidler. Efter at Suunto i sin tid blev overtaget af Amer Sports er der for alvor kommet tryk på innovationen, for det er et af de største outdoor-mærker i verden. Det betyder også, at du aldrig er lost i naturen, og du dermed altid når frem til de rette destinationer. Suunto Ambit2 S HRI dag er det især de populære pulsure, der har taget tidens sportsudøvere med storm, da det er helt almindeligt at registrere sine tider, hjerterytme, kilometertal, skridt samt meget andet. Det kan man nemlig bruge til at optimere sin træning med og dermed i sidste ende blive bedre til sin sport. Det er gadgets til den professionelle atlet, der elsker konkurrencer, men også til hverdagsmotionisten, der ønsker lidt ekstra sjov og lir i hverdagen og i fritiden.

Tid betyder noget for din træning

Det er i dag næsten slut med at skrive træningstider og delmål ned på papir. I dag bliver tingene nemlig overført via Bluetooth eller andre overførselsmuligheder. Det betyder også, at du konstant har data tilgængelig, så du har et overblik over, hvordan din krop arbejder. Suunto sørger for, at dit træningstilbehør altid er i ypperste kvalitet. Som sponsor for professionelle atleter samt et elsket mærke i alle mulige andre segmenter, når de fede ure og gadgets ud til folk på alle niveauer. Mærket motiverer dermed alle – både unge og gamle samt trænede og utrænede – til at komme i gang eller blive ved med at være aktiv. Udover alle de tekniske aspekter og målbare elementer er designstilen også cool og sporty, så du også kan bruge de forskellige ure i hverdagen som en udsmykkende accessory. Med en gadget fra Suunto går alting lettere og mere smidigt, så dine performances bliver mere effektive og optimerede. Derfor er der masser af gode grunde til at investere i noget af det fede og funktionelle tilbehør her på CAMPZ.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!