CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Svømmebrædder & Pull Buoys

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Føl dig tryg i vandelementet med svømmebrædder og pull buoys

Hold dig flydende med et væld af funktionelle og kvalitetsbevidste svømmebrædder og pull buoys fra CAMPZ. De mange modeller løfter svømmesporten til et højere niveau, så du kan nyde kvalitetstimer i vandet på en ny og givende måde. Alt det i trygge og komfortable rammer.

CAMPZ giver dig markedets bedste leverandører

Svømmebrædder og pull buoys er den perfekte måde at føle dig komfortabel i vand og styrke dine evner inden for svømning uanset, om du er professionel eller nybegynder. Formålet er at yde støtte og holde dig oven vande, når du kaster dig over svømning og leg i havets bølger eller bassinet. Disse produkter kan være en hjælp for både voksne og børn og fås en række modeller og former. Alle er de produceret af nogle af markedets bedste leverandører, så du er sikret kvalitetsudstyr, du kan sætte din lid til. På CAMPZ forhandler vi svømmebrædder og pull buoys fra kendte mærker som Speedo, Funkita, Orca, Arena og Funky Trunks. Samtlige leverandører har utallige års erfaring med produktion af kvalitetsbevidst svømmeudstyr.

Pull buoys til de øvede svømmere der vil forbedre deres evner

Blandt vores store kollektion af svømmebrædder og pull buoys er der altid en model, der stemmer overens med dine behov, og det gælder uanset om du er professionel svømmer eller ny i vandet.TYR Riptide Drag Chute Anvendelsesmulighederne varierer fra model til model. Blandt andet finder du modeller, der er beregnet til brug mellem lår og ankler. Disse er tiltænkt øvede svømmere, der vil forbedre deres evner i vandet. Formålet er at stabilisere og støtte din positionering, så du bruger dine arme til at tage svømmetag, mens benene forbliver i ro. Det tillader dig at fokusere din energi på forbedring og styrkelse af din overkrop.

Svømmebræt til begyndere, øvede og legesyge sjæle

Vores mange svømmebræt er blandt andet tiltænkt børn og legesyge sjæle. De er alletiders måde at lære børn og begyndere at svømme og deri skaber et ekstra element af tryghed i vandet. Svømmeren lægger sig på brættet og kan derefter bruge arme og ben til at få fremdrift i vandet. EVA skumstof sørger for at holde svømmeren flydende. De kan også være en hjælp til de mere øvede svømmere, når der skal arbejdes med positionering i vandet. Sidst men ikke mindst kan de være sjove accessories til leg i bølger. For at styrke glæden i vandet fås vores svømmebræt i en række sjove designs og farver.