CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Svømmerygsække & -Tasker

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Hold styr på dine sager med vores svømmerygsække og -tasker

Bliv klar til ugens træning med trendsættende og funktionelle svømmerygsække og -tasker fra CAMPZ. Vi bakker op om aktive udfoldelser i vand og giver dig et stort udvalg af produkter fra markedets bedste producenter. Alt hvad du har behov for samlet et sted.

I samarbejde med anerkendte mærker gør CAMPZ dig klar til svømmetræning

Er du dedikeret svømmer, kender du sikkert til svømmesportens mange fordele. Via vandets modstand styrkes og forbedres krop og kondition på en blid måde, der forhindrer skader i at opstå. Det er blandt andet derfor, at svømning er den perfekte sport til genoptræning. Har du fået mod på at kaste dig over den givende sport, eller er du allerede blevet bidt, tilbyder CAMPZ et væld af udstyr, der kan forbedre dine svømmeoplevelser. Ud over et stort sortiment af badetøj, pull buoys og svømmebræt har vi samlet en kollektion af svømmerygsække og -tasker fra dygtige og anerkendte leverandører som Speedo, Arena, TYR, Funkita og Funky Trunks.HUUB Transition II Med så gode mærker er du sikker på aldrig at gå galt i byen, når du handler hos os.

Et væld af modeller at vælge blandt

Vores mange svømmerygsække og -tasker fås i et væld af moderne designs og praktiske størrelser. På den måde er vi sikre på altid at kunne tilbyde en model, der matcher netop det, du søger. Vælg mellem alt fra mindre rygsække, der har lighed med den velkendte gymnastikpose til større sportstasker med rigelige mængder plads til dine medbragte sager. Formålet er at give dig en funktionel taske, hvori du kan medbringe dit udstyr til svømmetræningen for derefter at tage det med hjem igen i våd tilstand, når træningen er forbi. Separate indvendige rum giver mulighed for at skille det våde fra det tørre, mens gode remmer og stropper giver dig en komfortabel taske, der er ligetil at have med dig over alt på din færden. De mange rygsække har som oftest både rum uden på og indeni, så du kan holde dine sager organiseret. Ingen grund til at bruge unødig tid på at lede efter medbragte dele, når du kan få svømmerygsække og -tasker, der gør organisering let og ligetil. Vi sætter fokus på dine behov og giver dig en række løsninger, der bidrager til et aktivt liv fuld af sportslige udfoldelser. Samtidig styrker vi dit look med tilbehør og udstyr, der omfavner tidens ånd og aldrig går på kompromis med designet.