CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Sweet Protection - Beskyttelsesudstyr til ekstremsport fra Norge
Sweet Protection har sine rødder i det norske skisportssted Trysil. Fordi de altid var nødt til at ændre det udstyr, de købte, besluttede en gruppe eventyrlystne at lave det ultimative udstyr til deres yndlingssport. Deres motto er "Designed for Riders by Riders", og det kan virkelig mærkes på deres produkter.

Sweet Protection

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Sweet Protection – mærkets passion er din beskyttelse

Vi kender alle til ordsprogene at man skal bruge hovedet i trafikken samt ikke køre med hovedet under armen. Disse ting gælder også inden for sportsverdenen, hvor der i dén grad også kan være fart over feltet. Ikke mindst inden for skisport, som Sweet Protection beskæftiger sig med. Mærket leverer skihjelme til professionelle atleter, men nu kan alle typer af skiløbere få glæde af hjelmene her på CAMPZ. Der er noget for hele familien, for hjelme til juniorer er også en del af sortimentet. Hele familien skal nemlig have mulighed for at stå på ski eller snowboard med den rette beskyttelse på hovedet. Mærkets største fokus ligger netop på sikkerheden, så man kan stå inde for det ansvar, det er at beskytte dit hoved ved eventuelle styrt og ulykker. Sweet Protection lever naturligvis op til de europæiske sikkerhedsstandarder med massevis af tests og synsrapporter, der jævnligt skal opdateres, for at sikre den videre effektive beskyttelse. Sweet Protection Blaster MIPSDet betyder også, at man har investeret i den nyeste teknologi med digitale robotteknologier, der tester stødabsorbering, modstandsdygtighed, affjedring, prestryk og mange andre ting. Det er norsk perfektionisme og øje for detaljen, hvilket naturligvis er helt afgørende og essentielt inden for branchen med beskyttelseshjelme.

Tag vare på dit hoved under vild sport

Det er en selvfølge at bruge hjelm, når det går ned ad pisterne, og der er mange mærker at vælge imellem. Ikke mindst Sweet Protection, som er blandt de mulige emner, når der skal investeres i ny hjelm til sportsbrug. Det er snesportsgrene, som har mærkets store interesse, hvilket ligger i naturlig forlængelse af hovedsædets lokation mellem sneklædte bjerge i Norge. Skisport og snowboarding er de to hovedkategorier, men også klatring har mærkets opmærksomhed. Derfor finder du også klatrehjelme i sortimentet fra Sweet Protection, for når sneen er smeltet, er det tid til at nyde vejret om foråret og sommeren med klatreture, så teknikker kan øves og naturen nydes. Inden for hjelm-genren er dette norske mærke kendt for at være særdeles innovativt, hvilket de nyeste modeller også beviser. De er nemlig forsynede med ventilation på toppen af hjelmen, som du kan åbne og lukke for. Derudover har mærket udviklet specialdesignede højtalere, som er monteret ved øreklapperne med et USB-stik. Dermed kan du høre musik direkte via hjelmen, når du er aktiv i det fri med beskyttelse på hovedet. I fremtiden er der endnu mere nyt på vej, så hold øje med Sweet Protection, der værner om din sikkerhed.