CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Håndpadler

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Vigtig udrustning til det krævende swimrun

Mange danskere mener jo nok, at svenskere er en lille smule tossede – og sikkert omvendt. Heldigvis kan det ofte være en god ting, som vi har kunnet nyde godt af. Swimrun er en af disse ting.speedo Aqua-handsker En tosset idé om en slags forhindringsløb på tværs af skærgårdsøer og gennem dele af skærgårdens vand, som nogle nok ville kalde åbent hav. Det er siden idéen blevet sat i system og udrustningen forbedret, så det måske heller ikke er helt så tosset i dag, men derimod en sportslig udfordring af de helt store. En af de vigtige elementer kan være de håndpadler, som CAMPZ præsenterer her.

En vigtig brik i puslespillet

Swimrun i dag kræver en avanceret udrustning, som på nogle punkter kan minde om udrustningen til ironman eller triatlon, men på andre punkter er ganske anderledes. De håndpadler eller ærmer, vi har samlet her, skal hjælpe dig med at gøre svømmedelen af et swimrun mere menneskelig og give dig muligheden for at bringe dig frem i vandet hurtigere og mere effektivt end ved bare at bruge helt almindelige svømmetag. De hjælper med at optimere din fremdrift og en effektivitet, så du kan holde dig på banen – selv på åbent hav.

En forlængelse af din egen krop

Håndpadler som disse fungerer som en forlængelse – eller forbedring – af din egen krop. Dette gør de ved at øge den kraft, du kan lægge i dine svømmetag, samtidig som de er designet til at give yde mulig modstand. De er desuden fremstillet i farver, som gør dig let synlig, ud over at de naturligvis giver dig ekstra isolering og beskyttelse. Så sørg for at få dette med i din udrustning, hvis du vil kaste dig ud i denne type udfordring. Med leverandørerne, som CAMPZ benytter, er du sikret adgang til såvel et stort udvalg som til god kvalitet.