CAMPZ - Camping & outdoorshop
Op til 70% rabat1
Swimrun våddragter
En af de centrale discipliner i swimrun er svømning i åbent vand. Dette betyder delvist ekstreme vandtemperaturer og ofte også bølgegang. Termobeskyttelse og en øget evne til at flyde er derfor mere end velkomment. Våddragten bæres under swimrun desuden også under løb. Dette stiller helt særlige krav, da lynlåsen må kunne betjenes let og smidigt også under løb, så kan let kan lyne op for en bedre udluftning. Producenter såsom HEAD har derfor designet specielle våddragter, i hvilke lynlåsen er placeret foran.

Swimrun våddragter

1 Produkter
Filter
Nulstil

Størrelse

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Zone3 Warmth Neoprenvest, sort
Zone3 Warmth Neoprenvest, sort sort
Zone3
Warmth Neoprenvest, sort
509 DKK
  • Versioner: SMLXL

Dyrk konkurrencesport med Swimrun våddragter

Det er blevet moderne at dyrke sport på konkurrenceplan, for i nutidens selvrealiserende verden skal der sættes nye mål og prøves grænser af. Mange sportsudøvere bliver ikke tilfredsstillet og stimuleret ved at løbe den samme tur på hård asfalt uge efter uge. Heldigvis er der masser af andre muligheder, og du sætter selv tempoet. I hvert fald inden for de fleste sportsgrene, men når det gælder disciplinen Swimrun, så skal du samarbejde med din makker. Denne type af konkurrence er ret ny og er opstået i Sverige, hvor der hvert år afholdes et verdensmesterskab. Konkurrencen består af disciplinerne svømning og løb, og distancerne er forskellige fra år til år – alt efter lokation og terræn. Dermed skal du naturligvis iklædes det rette outfit, for at kunne konkurrere mod de andre hold. Det sørger udvalget af Swimrun våddragter for, så du kan svømme som en fisk i vandet. Konkurrencen er for toptunede atleter, som er i rigtig god form, så der skal virkelig trænes op, for at kunne følge med. Med en af disse våddragter på kroppen er du garanteret den optimale beskyttelse, når det går løs i vandet, hvor der ofte kan være koldt og med mange bølger. ORCA RS1Dragterne er desuden også hurtigtørrende, hvilket er helt essentielt, da du løber direkte videre i samme dragt, når du er oppe af vandet.

Swimrun våddragter, der gør dig konkurrencedygtig

Arrangørerne af turneringen Swimrun har udviklet deres egen serie af våddragter i samarbejde med HEAD. Inden du investerer i en af modellerne, så er der flere ting, der skal med i overvejelserne. Modellen kaldet rough er den bedste kombination af fleksibilitet og holdbarhed, hvilket også gør denne type af våddragt god som en alsidig allround-dragt. Udvalget af Swimrun våddragter byder også på en serie kaldet Aero, der er designet til fart over feltet, takket være de aerodynamiske detaljer og former. Man har også designet en dragt udelukkende til brug på konkurrence-dagen i form af modellen Race, der er designet i materialer, som sikrer en rigtig god fremdrift, så du har mulighed for at være med helt fremme i feltet, hvor det er rigtig sjovt. Her på CAMPZ kan du vælge mellem flere forskellige mærker, som tilbyder Swimrun våddragter. Uanset hvad du vælger, så kan du nyde godt af de elastiske materialer, der sørger for fri bevægelse og fleksibilitet, som er helt afgørende, når den samme dragt anvendes til både svømning og løb. Lynlåse i både front og bag, åndbare materialer, sikkerhedsfløjte og opbevaringslommer er blot nogle af de detaljer, som gør våddragterne så populære til trænings- eller konkurrencebrug.