Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Tactical Foodpack

26 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Tactical Foodpack

Tactical Foodpack - Rigtig mad på farten

Lige fra indhold til emballage tilbyder Tactical Foodpack sund næring og nem forberedelse selv i svære omstændigheder. De diverse måltider, der er lavet af lokale råvarer, smager hjemligt i selv de fjerneste afkroge. Det brugervenlige design vandt i 2017 en pris for deres indpakning.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Tactical Foodpack – gode måltider til livet på farten

CAMPZ gør det let for dig at leve et liv i bevægelse. Når du er aktiv i naturen, har du brug for god og solid ernæring, som opretholder dit energiniveau. Tactical Foodpack er vores serie af gode og velsmagende måltider, som er lige til at pakke i rygsækken og siden tilberede uden behov for mange remedier. Med disse måltider i hænde kan du uden problemer tilbringe adskillige dage i naturen vel vidende, at du giver din krop det, den har brug for, når den skal yde og præstere.

Måltider, der er inspireret af Estlands specialstyrker

Tactical Foodpack er en serie af produkter og måltider, der er inspireret af det virkelige liv i feltet og terrænet. Estlands specialstyrker skabte grobund for mærkets første produkter. Disse styrker tilbringer utallige timer og dage i felten i fuld færd med deres militære operationer. Tactical Foodpack Six Pack BravoHeraf bliver det vigtigt med et godt og nærende måltid, som fylder både krop og sjæl. Tactical Foodpack opstod med ønsket om at give specialstyrkerne et måltid af sunde og reelle råvarer, de kunne nyde i fællesskab og som til dels ville bringe dem tilbage til kødgryderne i deres eget hjem – i hvert fald for en stund. I dag er det ikke blot de militære enheder, som har taget mærkets produkter til sig. Disse lækre måltider nydes af alt fra vandrere og sømænd til campister og atleter. Falder du i en af disse kategorier, er du havnet det helt rette sted. Hos CAMPZ har vi samlet et bredt udvalg af måltider og andet praktisk udstyr fra estiske Tactical Foodpack.

Lette at tilberede og lige til at spise

De mange lækre måltider fra Tactical Foodpack og CAMPZ fås i en række forskellige udgaver. Det betyder, at der er noget for enhver smag og til alle tider af døgnet. Her kan du på rekordtid tilberede et lækkert og nærende morgenmåltid såvel som et velsmagende og fyldestgørende aftenmåltid. Samtlige måltider har det til fælles, at de er sammensat af gode, sunde råvarer. I fremstillingen af måltiderne er der ikke benyttet nogle former for tilsætningsstoffer. Ligeså har måltiderne fra Tactical Foodpack det til fælles, at du blot skal bruge kogt vand til at færdiggøre dem. Det betyder, at du ikke har behov for meget udstyr, når du vil tilberede måltidet. Lidt kogegrej er alt, hvad du behøver. Foruden den gode smag og de nærende råvarer får du her et produkt, som vejer minimalt i rygsækken og ikke føles unødigt tungt i maven.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!