CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Tasmanian Tiger
Tasmanian Tiger er et mærke fra Tatonka og blev oprindeligt grundlagt som en premium-udbyder til professionelle indsats-, beskyttelses- og sikkerhedsstyrker. Men høj kvalitet og førsteklasses funktionalitet overbeviser også alle outdoor-eventyrere. Du kan stole på produkter fra Tasmanian Tiger -når som helst og hvor som helst.

Tasmanian Tiger

7 Produkter
Filter
Nulstil

Størrelse

 • XS
 • XXL

Farve

 • beige
 • grå
 • brun
 • sort
 • olivengrøn

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

 • 3
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Tasmanian Tiger TT Dakota MKII Regnjakke Herrer, grå
Tasmanian Tiger TT Dakota MKII Regnjakke Herrer, grå grå
Tasmanian Tiger
TT Dakota MKII Regnjakke Herrer, grå
Vejl. udsalgspris 2.749 DKK 1.209 DKK
gratis forsendelse
 • Versioner: XXL
- 56 %
UDSALG
Tasmanian Tiger TT Nevada MKIII Jakke Herrer, oliven
Tasmanian Tiger TT Nevada MKIII Jakke Herrer, oliven oliven
Tasmanian Tiger
TT Nevada MKIII Jakke Herrer, oliven
Vejl. udsalgspris 1.929 DKK 699 DKK
gratis forsendelse
 • Versioner: XS
- 63 %
UDSALG
Tasmanian Tiger TT Nevada MKIII Jakke Herrer, sort
Tasmanian Tiger TT Nevada MKIII Jakke Herrer, sort sort
Tasmanian Tiger
TT Nevada MKIII Jakke Herrer, sort
Vejl. udsalgspris 1.929 DKK 629 DKK
 • Versioner: XS
- 67 %
UDSALG
Tasmanian Tiger TT Tac Pouch 5, beige
Tasmanian Tiger TT Tac Pouch 5, beige beige
Tasmanian Tiger
TT Tac Pouch 5, beige
Vejl. udsalgspris 219 DKK 199 DKK
Tasmanian Tiger TT Canteen Pouch MKII, sort
Tasmanian Tiger TT Canteen Pouch MKII, sort sort
Tasmanian Tiger
TT Canteen Pouch MKII, sort
Vejl. udsalgspris 219 DKK 199 DKK
UDSALG
Tasmanian Tiger TT Tac Pouch 4, brun
Tasmanian Tiger TT Tac Pouch 4, brun brun
Tasmanian Tiger
TT Tac Pouch 4, brun
Vejl. udsalgspris 139 DKK 99 DKK
- 28 %
UDSALG
Tasmanian Tiger TT Mission Pack MKII 37l, oliven
Tasmanian Tiger TT Mission Pack MKII 37l, oliven oliven
Tasmanian Tiger
TT Mission Pack MKII 37l, oliven
1.709 DKK
gratis forsendelse

Beklædning og udstyr, du ikke kan slide op

Den tasmanske djævel kender de fleste og forbinder den med Kronprinsesse Marys fødeø, Hobart. Den tasmanske tiger derimod er desværre på fysisk vis gået i glemmebogen for mange, da den menes at være uddød. Heldigvis bringer tyske Tasmanian Tiger minderne og håbet tilbage. Hos CAMPZ finder du det efterspurgte mærke, som leder tankerne hen på en rigtig spændende actionfilm. Mærket er nemlig højskattet hos politi- og militærstyrker, som nyder godt af de effektive og langtidsholdbare produkter. Det stiller meget høje krav til kvaliteten. Det tyske forsvar er brugere af Tasmanian Tiger, hvilket er et kvalitetsstempel i sig selv. Når både amatører og professionelle soldater er på missioner og træningsøvelser er taskerne med til optimal opbevaring. Derfor kan du få stor glæde af mærket, hvad enten det er til elitesportsbrug, eller blot som ekstra luksus i hverdagen. Det er nemlig især opbevaringsløsninger, som firmaet har specialiseret sig i. De er desuden undermærke til Tatonka, som er et verdenskendt og familieejet outdoorfirma. Derfor sparres der også frem og tilbage, så kun det bedste udvælges og kommer dig til gavn.Tasmanian Tiger TT Modular Radio Pack Du får et uopslideligt mærke, som sørger for robust og modstandsdygtig bagage.

Lad pungulven beskytte dig!

Den tasmanske tiger – som egentlig var en pungulv, er nøje udvalgt, som firmanavn og logo for det tyske mærke. Dyret var nemlig rigtig godt kamufleret takket være sin særprægede pels, som var skabt til at skjule sig og jage bytte med. Hos Tasmanian Tiger tænker man i lignende farver, så du kan gå i ét med naturen, eller blot nyde de minimalistiske helfarver. Med toner som sort, olivengrøn, titanium grå og coyote brun er linjen lagt til praktiske og gedigne naturfarver, som aldrig går af mode. Du finder naturligvis lige præcis den taske, som passer til dine behov, da udvalget er enormt. Skal du ud og rejse, så se nærmere på alt fra pengekatte og pas-etuier til rullekufferter, kameratasker og bæltetasker. Skal du afsted som rygsækrejsende, i skole, på job eller til træning, så bugner sortimentet fra Tasmanian Tiger med rygsække i alle størrelser. Du finder endda rygsække med innovative bæresystemer, der på smart vis giver dig mere udvendig bæreplads. Det er meget praktisk, hvis du eksempelvis har en bærepose med varer fra et marked eller supermarked. Så slipper du for at overpakke og blande fødevarer med tøj. Lynlåslommer, strategisk ruminddeling, net, velcroluk og justerbare spænder. Der er tænkt på din individuelle pasform, så du kan bære din bagage med komfort. Husk, at mærket også er garant for bælter, huer og jakker i samme gedigne kvalitet og holdbarhed!