CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Tatonka H2O Lejrgryde 1l

ID: 241487

Vejl. udsalgspris 279 DKK
259 DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Tatonka H2O Lejrgryde 1l

I korte træk

Volumen (ml)
Volumen (ml)
1000 ml
Anvendelsesområde
Anvendelsesområde
Madlavning
'Højde (cm)'
'Højde (cm)'
7 cm

Funktioner

Tilsigtet brug
Camping
Vigtigste oplysninger
Anvendelsesområde:
Madlavning
Type:
Gryder & pander
Materiale
Materiale:
Rustfrit stål
Leveringsomfang
Indhold / levering:
gryde med låg
Dimensioner
'Diameter (cm)':
15 cm
Volumen (ml):
1000 ml
Vægt:
300 g
'Højde (cm)':
7 cm
Modelår
2023
Produktnummer
241487
EAN
4013236401318

Video

Kundeanmeldelser

5.0
2 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
2
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Tatonka H2O Lejrgryde 1l
JockScott
Ideel kedel til to!
Oversat fra Engelsk Til originalen
Efter at have læst en positiv anmeldelse om denne Tatonka -gryde, besluttede vi at købe en fra Addnature. Det har vist sig at være en perfekt kombination med vores 2,3 L Primus komfurssæt (også købt fra Addnature og også gennemgået), der inkluderer komfurets brænderhoved i bunden af en integreret forrude. Dette giver en meget stabil platform for kedlen og syntes for os langt mere at foretrække end at bruge en vaklende gasbeholder med komfur. Primus hvisker stille og Tatonka koger meget hurtigt, selv ved en meget lav brænderindstilling. Kedlen har kun været brugt i et picnic -scenario, men den lille tud hælder perfekt, og de indvendige kanter er glatte og ikke hakkede, og den har også siliciumdækkede håndtag og lågballer. Til vores formål er dette en glimrende kedel - ideel til to meget store kopper kaffe eller fire kuksa -størrelser. Højt anbefalet. Fremragende service fra Addnature både i online køb, sporing og levering til Storbritannien med virksomheden, der betaler importafgift, som vi takker for!
09.08.2021
Tatonka H2O Lejrgryde 1l
ap
robust
Oversat fra Finsk Til originalen
Korrekt elsker den lille lejrbål potten. I en lille 4 gange flere stål kaffe kopper kaffe nemt. Vægten er naturligvis større end aluminium, men jeg ville ikke ændre noget mere tilbage. Når du køber den samme Tatonka kedel stegepande låg og sætte gryden ind i kedlen, så det har alt, du behøver til madlavning i skoven.
08.09.2017