CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Tatonka Tarp 2 Enkel, grøn

ID: 241724

Vejl. udsalgspris 549 DKK
499 DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Tatonka Tarp 2 Enkel, grøn (assorted)

Tatonka Tarp 4 er den ideelle løsning, når du ønsker skygge. Det kan være over sandkassen, på terrassen eller til den næste picnic. Den har en meget lav vægt på grund af kvaliteten af stoffet og er meget enkel at sætte op.

185T Polyester PU:
Materialet overtrækkes indvendigt med en firdobbelt PU.Den letvægts polyestermateriale har vist sig at være UV-resistent og farveægte. Da stoffet ikke absorberer vand, ingen ekspansion sker under fugtige forhold.

I korte træk

overfladebeskyttelse
overfladebeskyttelse
PU
Vægt
Vægt
900,00 g
Vandsøjle
Vandsøjle
8000 mm
Størrelse (L x B x H)
Størrelse (L x B x H)
285 x 300
Type
Type
Tarp

Funktioner

Tilsigtet brug
Camping
Vigtigste oplysninger
Type:
Tarp
Materiale
Sol og vind beskyttelse:
100 % Polyester
Vandsøjle:
8000 mm
overfladebeskyttelse:
PU
Dimensioner
Størrelse (L x B x H):
285 x 300
Vægt:
900,00 g
Modelår
2023
Produktnummer
241724
EAN
4013236039467

Video

Kundeanmeldelser

4.5
2 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
1
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Tatonka Tarp 2 Enkel, grøn grøn
Mario K.
Tilstrækkelig til 1-2 personer
Oversat fra Tysk Til originalen
Første ting først: Det tarp kun i hjørnerne øjer til at skubbe gennem en tarp pæl kan. Hvis du ønsker at bruge en af ​​de 5 andre ankerpunkter, du har brug for overbevisende eller den her: "236520 Coghlans Tarp Clips". Polakker, barduner eller pløkke er ikke inkluderet. I bardunerne i tatonka, clips, samt to Tatonka Tarp stang 220 bestilt. Den medfølgende instruktion viser nogle konfiguration eksempler, men ikke hvordan man får op alene der. Derfor bør man praktiserer det i alle tilfælde. Den første bygning forsøg varede omkring 40 minutter. Målet ville være at få det i 10-15 minutter .. Nyttige Jeg fandt denne hjemmeside: http://outdoorfriends.net/index.php/en/ausruestung/schlafen/tarps For at opsætte "A-Frame", du har brug for undtagen Tarp stadig 2 Clips, 6 pløkker og 6 barduner. Desværre kan jeg ikke skrive noget praktisk erfaring, men Tarp gør en høj indtryk og en stor pakke taske er en del af det, er der også plads til stængerne inde. Jeg pull off et punkt, fordi du bare har brug for disse klip. Jeg finder det en skam, at ikke engang øjne er fastgjort til ankerpunkter på kanten. Selv når Apsannpunkt i midten mangler en løkke etc.
21.10.2016
Tatonka Tarp 2 Enkel, grøn grøn
le_chuck
Let og praktisk
Oversat fra Tysk Til originalen
Vi købte Tarp to år siden og havde det to gange med camping ferie. Tarp er enkelt og meget let at transportere, selv hvis du rejser alene med rygsæk. Det er alsidigt at bruge, uanset velegnet som underlag til at sidde på, som sol eller regn beskyttelse perfekt. Kun i kraftig regn siver gennem noget vand. Med øjnene, er det let at fastgøre og det giver nok plads til to personer til at sidde under.
25.06.2011