CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

Tatonka Yukon

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

  • Damer 1
  • Herrer 1

Farve

  • petroleumsblå

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Tatonka Yukon X1 75+10 Rygsæk, petroleumsgrøn
Tatonka Yukon X1 75+10 Rygsæk, petroleumsgrøn petroleumsgrøn
Tatonka
Yukon X1 75+10 Rygsæk, petroleumsgrøn
Vejl. udsalgspris 2.819 DKK 2.349 DKK
gratis forsendelse
- 16 %

Tag tysk kvalitet med dig i rygsækken

Tatonka fandt for alvor sig selv, da virksomheden i midten af halvfemserne tog sit nuværende navn, der betyder "bison" på Sioux-indianernes sprog. De indså nemlig, at deres produkter symboliserede mange af de samme kvaliteter som det store dyr: natur, frihed og styrke. Den tyske familieejede virksomhed har siden 1980 fremstillet rygsække og andet outdoorudstyr af høj kvalitet for at give deres kunder de bedste muligheder for at opleve den vilde natur - ligesom bisonoksen.

Bæresystemer, der passer på din krop

Når du skal på vandretur – uanset om der er tale om en kort tur eller over flere uger – er en god rygsæk nemlig et must. Kvaliteten af din rygsæk kan kort sagt være altafgørende for, om du får en god eller dårlig oplevelse. Tatonka Yukon 32Med en tung oppakning, er et godt bæresystem selvfølgelig noget af det allervigtigste – hvis ikke det vigtigste. Rygsækkene i Tatonka Yukon serien fås alle med kraftigt polstrede skulderstropper, der gør dem behagelige at have på i lang tid. Det kan måske komme som en overraskelse, hvor meget vægt dine hofter er med til at bære, når du er ude at gå med din rygsæk. Faktisk skal de helst bære op til 80 procent af den samlede vægt. Derfor er Tatonka Yukon rygsækkene forsynet med brede og kraftige hoftebælter, der gør, at du kan passe godt på din ryg og dine skuldre. For din egen komforts skyld er det naturligvis også vigtigt, at du finder en rygsæk, der har den rette pasform, uanset om du er høj eller lav, smal eller bred.

Rygsække til alle kropsbygninger

Hos CAMPZ.dk finder du Tatonka Yukon rygsække til både herrer og damer, der er specielt designet til at passe til forskellige kropsforme. Rygsækkene til damer har for eksempel en kortere ryglængde og et bredere hoftebælte. Det kan dog sagtens være, at rygsækkene til mænd passer bedst til nogle kvinder og omvendt. Det kommer helt an på din kropsbygning. Vi har ligeledes et udvalg til børn, så vandreturen kan blive en fornøjelse for hele familien. Tatonka Yukon rygsækkene fås også i forskellige størrelser (helt op til 75 + 10 liter), så der er god plads til alt det, du skal bruge. Og dine ting er godt beskyttet mod vind, vejr og andre strabadser. Som navnet antyder, er rygsækkene rustet til selv den vilde og til tider barske natur i Canadas Yukon-territorium. Tjek udvalget hos CAMPZ.dk for at finde den rygsæk, der passer til dig.