CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Tenson – Funktionel outdoorbeklædning
Tenson blev grundlagt tilbage i 1951 af Paul Rydholm i den svenske by Varberg. Formålet med Tensons produktion har altid været, at bæreren af et stykke Tenson tøj skal kunne nyde naturen uden at blive stoppet af hårdt vejr. Tenson er frem for alt kendt for jakker af høj kvalitet. Jakkerne er berømte for enestående pasform og kvalitet i både materiale og produktion.

Tenson

2 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Størrelse

  • S
  • M

Farve

  • grå
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Tenson Isidor Jakke Herrer, sort
Tenson Isidor Jakke Herrer, sort sort
Tenson
Isidor Jakke Herrer, sort
Vejl. udsalgspris 1.179 DKK 399 DKK
  • Versioner: S
- 66 %
Tenson Tiger Jakke Herrer, grå
Tenson Tiger Jakke Herrer, grå grå
Tenson
Tiger Jakke Herrer, grå
Vejl. udsalgspris 1.249 DKK 539 DKK
  • Versioner: M
- 56 %

Tenson – en del af dit udendørsliv

Selvom man siger, at hver dag i livet er en fest, så er det dog ikke hver dag den står på dansegulv og drinks, bogstavelig talt. Der er nemlig også brug for at få rørt kroppen, hvad enten det er til deciderede sportsgrene eller blot i hverdagen, når man skal fra a til b. Svenske Tenson er nærmest vokset op i det fri, for friluftsliv er en del af mærkets DNA. Man lever og ånder for frisk luft og motion, som naturligvis kræver den rette beklædning. Siden 1951, hvor den første kasket blev lanceret, er der sket meget. Især overtøj er blevet en fast del af produktionen, for den type beklædningsdel har man stort set altid brug for. Ikke blot i det svenske, men i dén grad også herhjemme. Tenson er mærket, som tilgodeser alle folk, for produktpaletten byder på overtøj til enhver årstid. Derfor får kollektionerne en fast plads i din hverdag, hvad enten du er på mission over sneklædte bakketoppe eller blot tager cyklen på arbejde i det daglige. Tenson MaviaOverkroppen udsættes for vind og vejr af forskellig slags, men du behøver blot at investere i den rette jakke, så regn, sne og andre elementer bliver afvist.

Få noget ud af sæsonerne med Tenson

En aktiv livsstil stiller krav til ens påklædning, og der er masser af hjælp at hente hos Tenson her på CAMPZ. Netop overtøj er især mærkets speciale, hvor modeller med alle typer af fyld er tilgængelige. Det samme gælder i forhold til overfladematerialer, hvilket betyder alt fra vandtætte regnjakker til vindtætte overgangsjakker. Du skal naturligvis heller ikke fryse om vinteren, så husk en isolerende og varm vinterjakke. Mærkets alsidige dunjakker kommer du heller ikke udenom, for de kan bruges stort set hele sæsonen, især mellem de forskellige overgange. Som et klassisk, skandinavisk outdoor-mærke byder Tenson på tidløse helfarver, der er nemme at matche med alle former for looks. Detaljer som vandtæt lynlås, hætte, justerbar snøre samt andre finesser gør jakkerne modstandsdygtige. Overkroppen er den vigtigste kropsdel, der skal beskyttes, men bukser kan du naturligvis heller ikke undvære. Dem byder dette svenske mærke også på, så du kan beskytte benene mod svirpende grene, kulde, frost eller vand. De er naturligvis også designet i praktiske og funktionelle looks med formsyede knæ og letvægtsmaterialer, der samtidig er hurtigtørrende. Det er ganske enkelt mærket, der sender dig ud og hjem med en dejlig fornemmelse, for vejret får ikke lov at spolere din tur, når kropsindpakningen er så effektiv som hos dette attraktive mærke.