Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

tentree

120 Produkter
tentree
tentree

tentree – Vegansk og bæredygtig

Det bæredygtige modebrand tentree har sat sig det ambitiøse mål om at blive det grønneste mærke i verden. Udover at bruge veganske, ressourceeffektive materialer og absolut retfærdige arbejdsvilkår, lover tentree også at plante ti træer for hver genstand, der sælges – for en bedre morgendag!

Sorter efter
 
Side 1 af
3

Bæredygtig fritidstøj fra tentree

Modeindustrien skældes ofte ud for at være miljøbelastende og det har skabt nogle kontraster i tekstilindustrien. Bl.a. er tentree dukket op på markedet i 2012. Mærket holder skarpt fokus på at være miljøbevidst i alle processer, så miljøet belastes så lidt som muligt. Kollektionerne med fritidstøj designes i Canada, men produceres i udlandet. I den forbindelse er alle arbejdsgange optimeret med de nyeste teknologier, så vand genbruges og brugen af brændstof minimeres. Et af mærkets verdenskendte initiativer er, at de planter ti træer for hvert stykke tøj, der sælges. Dermed har dit tøj-køb en positiv effekt, da der plantes træer i lande som Indonesien, Nepal og Senegal. Kollektionerne er ikke blot lækre at have på takket være de naturlige materialer, de er også flotte at se på. tentree tænker nemlig også mode med ind i processerne. Dermed får du ikke et ligegyldigt stykke tøj i rækken af storproducenter, men et niché-mærke, hvor de for alvor vægter en dybere mening med tingene. Du kan derfor glæde dig til at få fingrene i mærket hos CAMPZ. Det giver dig items, som både er miljøvenlige, streetsmarte og funktionelle. tentree Mountain Juniper SSDet er hele tre ting, som vil vække begejstring i hverdagen og i fritiden.

Tøjkollektioner designet med omtanke for miljøet

Der er noget sporty og ungdommeligt over kollektionerne fra tentree. T-shirts, hættetrøjer og rygsække er blandt hovedelementerne fra mærket. Dermed appellerer de til det yngre segment, som via deres tøj i en tidlig alder således tager ansvar for nogle af klodens klimaudfordringer. Der er nemlig så meget sammenhæng i at iklæde sig tøj med fokus på miljøet for så at begive sig ud i naturen for at tanke ny energi op. Smarte udskæringer kombineret med fede tryk og prints har gjort tentree til et efterspurgt mærke, som både kan bruges i skole og på job, men også på camping og til vandreture eller på rejser med rygsæk. Materialerne i tøjkollektionerne er naturligvis nøje udvalgt. Der anvndes bl.a. økologisk bomuld grundet tre hovedpunkter. Det betyder nemlig en renere verden, renere tøj – som især er gavnligt for folk med sart hud, samt renere arbejdsforhold for bomuldsbønderne, der dermed undgår skadelige kemikalier. Derudover anvendes også hamp, Tencel og genanvendt polyester, da alle tre ting gør mindst mulig skade på miljøet. Arbejdsforhold, materialer og omtanke for klodens ve og vel er, hvad det canadiske mærke lever og ånder for. Det betyder sundt, velsiddende og komfortabelt tøj, som du kan få glæde af til alle dine aktiviteter.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!