CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Handelsbetingelser

Disse vilkår gælder mellem os: internetstores GmBH, Friedrichstraße 6, D- 70174 Stuttgart, Germany og vores kunder. Handelsbetingelserne gælder ikke for erhvervskunder.

Generelle oplysninger
Internetstores GmbH
CVR-nr: 34774404
Adresse: Friedrichstraße 6, 70174 Stuttgart, Germany

Betaling
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Levering
Din bestilling vil efter modtagelse af forsendelsesbekræftelsee blive leveret mellem mandag og lørdag af Post Nord. De opdaterede leveringspriser kan findes her .

Ved levering med pakketransport sker levering til hoveddøren, mens levering med fragtmand sker til fortovskanten.

Disse vilkår gælder mellem os: internetstores GmBH, Friedrichstraße 6, D- 70174 Stuttgart, Germany og vores kunder. Handelsbetingelserne gælder ikke for erhvervskunder. Disse er udelukkende gældende betingelser for opsigelse af kontrakt over vores online shop www.campz.dk .

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende brev eller e-mail på internetstores GmbH, Friedrichstraße 6, 70174 Stuttgart, Germany, E-Mail: service[at]campz.dk, eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for større produkter, som f.eks. elcykler.

Vi afholder udgifterne for returnering givet betingelserne under punktet ’Fortrydelsesret’.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Internetstores GmBH
Fritz-Müller-Str. 106-108
70174 Stuttgart
Germany

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til
Internetstores GmbH
Fritz-Müller-Str. 106-108
70174 Stuttgart
Germany

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger til vores leveringspartnere Post Nord for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos internetstores GmbH og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes

Den dataansvarlige på www.campz.dk er Maren Frey.

Som registreret hos internetstores GmbH har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: service[at]campz.dk.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til service[at]campz.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: https://ec.europa.eu/odr

tager ikke del tvistbilæggelsesprocedure vedrørende en forbrugers voldgiftsudnævnelse og er heller ikke forpligtet dette.

Ansvar
(1) Erstatningskrav fra kunderne er udelukket. Dette gælder også krav om erstatning ved død, legemsbeskadigelse, helbredsproblemer eller skader fra væsentlige kontraktlige forpligtelser, såsom ansvar for andre skader forsætlig eller grov uagtsomhed af os eller en af vores juridiske repræsentanter eller representanter. Væsentlige kontraktlige forpligtelser er forpligtelser, der er nødvendige for at opfylde kontrakten og imødekomme kundernes krav.

(2) I tilfælde af skader som betyder, at vi ikke har opfyldt kontraktet tager vi ansvar for typiske kontraktlige forpligtelser, som forudsigelige skader, når disse skader er simpelthen uagtsomt medmindre det indebærer skade erstatningskrav fra kunder for død, legemsbeskadigelse eller helbredsproblemer.

(3) Nedsættelse af punkt 1 og 2 finder anvendelse til gavn for vores juridiske repræsentanter og représenter, når det gøres direkte mod disse aktører.

(4) Reglerne vedrørende produktansvar forbliver uændrede.

(5) Når du handler på campz.dk , er du importøren og er derfor ansvarlig for at overholde alle importrelaterede love og regulationer i Danmark. Dette indbefatter også, at du er ansvarlig for at få et dansk stelnummer på den købte cykel, hvis dette ønskes.

Betingelser for rabatkuponer
Følgende betingelser gør sig gældende for rabatkuponer, såfremt andet ikke er angivet. De gør sig ikke gældende for gavekort (dvs. den slags kuponer, der kan erhverves mod betaling - fx som gave):

(1) Rabatkuponerne kan kun anvendes i vores onlineshop. For at indløse kuponen, skal den samme e-mailadresse bruges som den, til hvilken kuponen blev sendt. Kuponen kan ikke overdrages til en anden. Kun en kupon kan indløses per bestilling. Kuponer kan ikke kombineres, byttes til kontanter, og de forrentes ikke.

(2) Gyldighedsperiode og i givet fald mindstebestillingsværdi (ink. MOMS, ekskl. forsendelsesomkostninger og gebyrer) fremgår af den kampagne i forbindelse med hvilken kuponen sendes ud.

(3) Kuponværdier fordeles på de bestilte produkter. Såfremt enkelte produkter sendes retur, fraregnes kuponen forholdsmæssigt fra prisen af de returnerede produkter. Er der en mindstebestillingsværdi på rabatkuponen, skal denne opnås selv hvis nogle produtker returneres, ellers kan kuponen ikke indløses. I tilfælde af, at varer returneres, erstattes det tilgodeskrevne beløb fra rabatkuponen ikke og kuponen kan ikke genanvendes.

(4) Rabatkuponer er ikke gyldige for produkter af mærkerne: Cube, RFR, Endura, Ghost, Trek, ORBEA, Kona, Garmin, Cannondale, Bianchi, BMC, Lapierre, Giant, Diamant, LIV, Cervelo, Focus, Kalkhoff, Haibike, Winora, Koga, VSF Fahrradmanufaktur, La Sportiva, Patagonia, Yeti, Hilleberg.

Handelsbetingelserne er senest opdateret Januar 2024

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: internetstores GmbH

campz.dk

Adresse: Friedrichstraße 6, 70174 Stuttgart, Germany,

Postnr. og by

E-mail: service[at]campz.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Bestilt den:_______________________ Modtaget den__________________________________________
Forbrugerens navn:_______________________________________________________________________
Forbrugerens adresse:____________________________________________________________________
Forbrugerens underskrift:___________________________ Dato:________________________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)