Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Tilbage på sporet - Rygsække, der kan rumme alt til din tur

Teva Original Universal

21 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Sandaler til den aktive eventyrer

Frihed er i hjertet af ethvert eventyr, og denne frihed kan mærkes i Teva Original Universal-sandalerne. De har bevæget sig gennem verden siden deres lancering i 1984 og er et levende testamente til tidløs komfort og optimeret bevægelse. Brandet blev født i Grand Canyon samme år, da en flodguide lavede et par hjemmebryggede sandaler af et par gamle klipklappere og to Velcro-straps, så skoene ikke ville flyde væk. Siden da er de blevet produceret under langt mere teknologisk optimerede forhold, men de bygger stadig på den samme innovative ånd, og den populære Universal-sandal er præcist det; universel. Fra de urbane flader til de ujævne stier i skoven. Trail-versionerne giver dig en optimeret ydersål, der yder et fast greb på alle overflader. Er du glad for 90'er-nostalgi? Så skal du ikke lede længere, for Universal-sandalerne fås også med den ikoniske, høje 90'er platform. Teva Original UniversalDe solide straps holder godt fast om foden, så du trygt kan gå på opdagelse i verden i nye luftlag.

Bæredygtige sandaler, som passer på dine fødder og på jorden, de går på

I 2020 gik Teva over til udelukkende at bruge 100 procent genanvendt plastisk i deres ikoniske stropper. Den opsamlede plast bliver lavet om til REPREVE-garn, som efterfølgende er med til at skabe en blød, fleksibel og komfortabel strop, der krammer sig om din fod. De er dedikerede til at gøre en forskel for verden, hvilket er grunden til deres bæredygtige skift. På denne måde reducerer de deres aftryk på miljøet, så du ikke sætter andet end fodaftryk, når du hopper i deres ikoniske sandaler. Når du køber dine nye Teva Original Universal-sandaler bidrager du også til et formindsket vandforbrug. Siden 2017 har Teva nemlig sparet over 1317 millioner liter vand i deres produktion takket være deres optimerede indpakning.

Veganske sandaler til den kræsne adrenalinjæger

Hver sæson, når de lancerer nye sandaler, fås kollektionerne altid med veganske alternativer. Ved at samarbejde med Leather Working Group, sørger de for at bruge genanvendt etisk-indsamlet læder. De er også en del af Better Cotton Initative, som er et af verdens største bæredygtighedsprogrammer indenfor produktionen af bomuld. Alle os hos CAMPZ sætter pris på brands, som har vores fælles jord i tankerne. For at vi sammen skal kunne nyde den smukke natur, er det vigtigt, at vi passer på den. Både i den måde vi bevæger os på, men også ved det tøj og gear, vi vælger at iklæde os.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!