Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Teva

(114 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Teva

Teva - Bedre end barfodet

Teva sko er designet til folk, der ønsker at være aktive - ikke kun langs nedtrådte stier, men også i uberørt natur. Siden 1984 har den amerikanske producent sat sig som mål at gøre sandaler moderne og fremstille dem af materialer, der gør, at de ikke mister funktionalitet og komfort. Tevas sko er siden hen blevet favorit blandt outdoor specialister og bliver løbende udviklet i samarbejde med atleter.

Tøj fra Teva
Sorter efter
Side 1 af
2
 
Sorter efter
Side 1 af
2

Teva sko & udstyr

Teva er en af verdens ledende producenter af udendørsfodtøj. Firmaet fokuserer primært på fodtøj, som er vandtæt eller egner sig til brug i vand, og tilbyder produkter der spænder fra vandsko og sandaler til klipklappere og vandresko. En turguide, som arbejdede i floderne i Grand Canyon i USA opfandt en vandsandal, da han bemærkede manglen på et produkt, som var behageligt at gå langt i på land, og som ikke blev for tungt eller gled af i vand. Denne sandal blev udgangspunktet for grundlæggelsen af Teva i 1984, og for at kunne imødekomme en hurtigt stigende efterspørgsel, underskrev firmaet allerede året efter en kontrakt med Deckers Outdoor Corporation. Populariteten og kritikernes anerkendelse gjorde Teva til et kendt og respekteret mærke blandt udendørsentusiaster. Siden 1990 har firmaet inkorporeret ny teknologi og udvidet sit udvalg betydeligt, så det nu indeholder en bred variation af kvalitetsfodtøj. Teva har flere gange vundet priser for kvaliteten og funktionaliteten af deres fodtøj. Teva TirraI 2009 vandt sandalmodellerne Tirra og Itunda en OutDoor Industry Award, en pris som gik til Teva igen allerede året efter. I 2012 kårede Gearjunkie Teva til ”Best in Show” ved en messe for friluftsliv i Salt Lake City, samme år som firmaet igen var nomineret til en OutDoor Industry Award. Tevas absolutte mærkesag er rent vand. Hvor andre firmaer har skiftet deres mærkesager som moden skifter, har Teva i de mere end 25 år det har eksisteret, arbejdet for rengøring af vand. For hvert par solgte sko rengør firmaet et stykke af kystlinjen for skrald, svarende til 30 cm. Efter en dags vandring i solen kan synet af en bæk, å eller en sø vække glæde og begejstring, og så er der næsten ikke noget bedre end at kunne vade gennem vandet uden at skulle stoppe og tage sine sko af og uden at bekymre sig om skarpe eller glatte sten, eller hvad der ellers måtte være af mulige gener i vandet. Udbudet hos Teva inkluderer et udvalg af sandaler, sneakers, vinterstøvler og sko til sport og til hverdag. Siden sin grundlæggelse for mere end et kvart århundrede siden, har firmaet introduceret en serie teknologiske fremskridt i udendørs sportsfodtøj. Et af firmaets mest fremtrædende features er dem, der har at gøre med vandkontrol, og som er at finde i mange af produkterne. Blandt dem er; ”Drain Frame”, en mekanisme som tillader vandet at forlade våde sko, ”eVent”, en vandtæt membran, som minimerer ubehaget ved indespæret sved og ”Ion-Mask”, er væskeafvisende nano-lag, som giver effektiv vandtæthed.

Fodtøjets egenskaber

Produkterne fra Teva stræber i øvrigt på, at forhøje muligheden for gode atletiske præstationer ved at forøge fodtøjets greb på glatte overflader helt fra våde sten til is. Mange af vinterprodukterne har såler af Spider Rubber lavet af en speciel slags gummi, som forbliver bøjelig selv i frostgrader og dermed tillader et optimalt greb. Teva Kayenta SuedeAndre produkter er designet med Hypergrip Ice Lock, hvor de ydre såler er tilføjet fiberglas, som tillader dem at klæbe til overflader, som er dækket af is. Tevas vinterstøvler stræber også på at øge komforten med varme, velisolerede sko, så du ikke behøver bekymre dig om forfrysninger. De har selvfølgelig også god stødabsorption, så også dine knæ og hæle kan nyde turen. Stødabsorptionen er indbygget i både yder- og indersål. Her ses et udvalg af herresko fra Teva, med de mest populære modeller repræsenteret:
  • Teva Riva Leater Trekkingsko Herrer brun
  • Teva Hurricane 3 Sandaler Herrer brun
  • Teva Mush 2 Klip-klapper Herrer grøn
Det klassiske design af modellerne Terra og Hurricane er fornyet og er lettere og mere behageligt end nogensinde. Sandalerne kan spændes og justeres meget fint, og dermed passe de fleste fødder perfekt. Indersålens design sikrer, at vand ikke opsamles under foden og ydersålen sikrer at man ikke glider på glatte sten, når det er nødvendigt at krydse en bæk eller andet. Modellerne Tirra og til kvinder har de samme gode egenskaber, med både godt fodfæste og komfort, men er designet til kvinder, som generelt har smallere fødder end mænd. Desuden er de fremstillet i en mere feminin og elegant stil, og gør det let at vandre og krydse glatte overflader på yndefuld vis. Klipklappere, eller tåskillere, er måske traditionelt forbundet med badeferier og stærke farver, men Teva laver dem i høj kvalitet, i lækkert design, og først og fremmest fremragende komfort med Mush-teknologien, som former sig efter foden og er blødt, med en vis elasticitet, så de holder deres stødabsorberende egenskaber.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling