CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
The North Face-topmødet
The North Face-topmødet

The North Face Summit

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Fra en lille butik til et globalt brand

The North Face startede som en lille butik i San Francisco i 1966, der specialiserede sig i udstyr til bjergbestigning. Allerede to år senere var de også begyndt selv at designe og udvikle produkter til aktive friluftsmennesker. I 1990’erne udbredte de sortimentet yderligere og hvem er ikke stødt på, eller har måske selv ejet en af de lækre The North Face fleecejakker eller trøjer - populære for deres kvalitet og effektivitet. The North Face Summit serien er et resultat af hele denne udvikling hvor erfaring og produktudvikling er kombineret for at skabe de bedst mulige produkter, specielt tilpasset klatring og bjergbestigning, i særdeleshed i kolde og udsatte egne. Samtidigt er både tøj og tilbehør i serien brugbart i mange andre situationer hvor du har brug for noget let og solidt.

En serie skabt til eventyr og ekstreme strabadser

The North Face Summit er baseret på alt det mærket har lavet hidtil og passer perfekt ind i sortimentet her hos CAMPZ. The North Face Summit L3 Ventrix VrtDet er nemlig nogle af de mest populære og hårdføre produkter skabt til lange dage i udfordrende terræn. Her er både komplet multilagspåklædning men du finder også nærmest enhver form for tilbehør, som kan være nødvendigt for at passe på dig selv og dine rejsefæller. Og tilmed grej til at vedligeholde og beskytte din udrustning bedst muligt. Her er både udstyr til aktivitet ude i vildmarken og udstyr til at rejse og transportere dit udstyr og så skader det jo ikke, at det samtidigt ser godt ud og det gælder bestemt for The North Face Summit produkterne.

Fast inventar i friluftsbutikker

CAMPZ har udvalgt de produkter fra mærket, som særligt passer det aktive friluftsliv, med vandring, klatring og tilsvarende. Her kan oftest vælges mellem diskrete, afdæmpede farver og så de meget synlige, kække farver som får dig til at skille dig ud og gør dig synlig ude i vildmarken eller på bjergsiden. Her kan din personlige stil og hvordan du ønsker at bruge produktet afgøre hvilke The North Face Summit produkter er sagen for dig. Naturligvis kan du også mikse og matche med nogle af vores mange andre produkter, lige præcis som du selv ønsker det og som du har bedst erfaring med. Om du skal op i højderne eller blot ønsker noget let og praktisk på dine daglige gåtur i skoven, så kan dette tøj være det rette valg for dig.