CAMPZ - Camping & outdoorshop
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
The North Face Thermoball
The North Face Thermoball

The North Face Thermoball

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Hold varmen med The North Face ThermoBall

CAMPZ er gået sammen med et af tidens største og mest anerkendte udendørsmærker og tilbyder dig i den sammenhæng et bredt udvalg af serien The North Face ThermoBall. Målet er at holde dig varm og tør på kolde dage med beklædningsdele tilsat innovative teknologier og kraftige isolerende egenskaber.

I mere end 50 år har The North Face beklædt sportsudøvere i hele verden

Siden 1966 har The North Face leveret kvalitetsudstyr til personer med hang til friluftsliv og aktive udfoldelser under åben himmel. Bag mærket finder vi ægteparret Susie Tompkins og Douglas Tompkins, der oprindeligt grundlagde mærket til glæde for klatrere, der på daværende tidspunkt kun kunne få fingrene i virksomhedens produkter via en lille detailbutik i San Francisco. Mere end 50 år er gået, og i dag er det langt fra kun klatrere fra San Francisco, der har glæde af udstyr fra The North Face. Det innovative og kvalitetsbevidste mærke har i dag spredt sig til det meste af verden. Det er de færreste, der ikke er bekendte med det amerikanske brand. Hos CAMPZ forhandler vi en bred kollektion af mærkets produkter. The North Face ThermoBall Gordon LyonsForuden mærkets sportstasker, og rygsække tilbyder vi blandt andet serien The North Face ThermoBall, som består af beklædningsdele kendetegnet ved deres unikke isolerende evner.

En innovativ og højteknologisk serie til dig der ikke vil nøjes

Klæd dig på fra top til tå i isolerende og modebevidst overtøj og fodtøj, der holder kulden ude og indkapsler varmen, så du kan begive dig afsted i alt slags vejr. The North Face ThermoBall fra CAMPZ er højteknologisk beklædning til både damer og herrer, der bygger på en række unikke varmeegenskaber og en sublim evne til at levere vejrbeskyttelse. Vind- og vandafvisende DWR-belægninger holder dig tør og varm på våde, regnfulde dage, mens PrimaLoft er formlen for syntetiske fibre og innovativ vævning, der ligeledes virker som værn mod ustadigt vejr. Nu er det slut med at fryse og finde på undskyldninger for at blive indendørs, når vejrudsigten langt fra lover godt vejr. Træk i en af de stilede og strømlinede jakker fra The North Face ThermoBall, og nyd et stykke overtøj, der følger din krop og dens bevægelser. Suppler dit udendørsoutfit og forkæl fødderne med et par støddæmpende og vandtætte støvler fra samme serie. Den spændstige EVA-mellemsål tager ekstra godt hånd om dine led og knæ ved at forhindre skadelige effekter fra stød. Hvert skridt gøres til en sand fornøjelse.