CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat

The North Face Ultra

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Kom godt fra start med The North Face Ultra

Hiking og trail running kræver uovertruffent fodtøj, der ikke viger tilbage, når udfordringerne er størst. The North Face Ultra klarer skærene og bringer dig sikkert og komfortabelt i mål. Intet er vigtigere end det rette fodtøj, når det går løs i naturen. Det ved vi om nogen hos CAMPZ, og har af den grund samlet en stribe fodtøj fra et af tidens største mærker.

Indtag naturen med uanede mængder af komfort og sikkerhed

Med årene har amerikanske The North Face etableret sig som et solidt kvalitetsmærke, der leverer trendsættende gear, beklædning og fodtøj til udendørsentusiaster og personer med hang til et aktivt liv. Historien startede i San Fransisco i 1966, da to engagerede bjergbestigere forfulgte deres drøm om at åbne en lille butik for personer med samme interesse som dem selv. Fra den spæde start og til i dag har målet være at skabe udstyr, der ikke blot opfordrer til at indtage og opleve naturen, men også gør det mere sikkert og komfortabelt at kaste sig i lag med grønne omgivelser.The North Face Ultra Fastpack IV Ved at træde ud i naturen, vokser lysten til at passe på den, og netop det er en af de følelser det amerikanske mærke og CAMPZ ønsker at vække og fremme med de mange produkter. The North Face Ultra er ingen undtagelse i den forstand. Her får du solidt fodtøj, der bringer dig gennem alt slags terræn. Lige fra bjerge og skråninger til vandløb og mudder. Og det mens komforten varer ved.

En sand symfoni af markedets nyeste teknologier

Designet til perfektion. Designet til dig, der formår at sætte pris på Moder Naturs betagende omgivelser og ikke holder igen, når det ene ben skal sættes foran det andet og kilometrene lægges bag dig. The North Face Ultra er en kollektion i rivende udvikling. Den nyeste teknologi og knowhow udvikles konstant for at give dig markedets bedste stykke fodtøj til hiking og udendørsliv. Åndbar, vandtæt teknologi leveres af en kraftig skumagtig membran, der holder dine fødder tørre og komfortable dagen igennem. Innovativ mellemsål returnerer energi for hvert skridt, du tager, så viljen til at fortsætte dagens hike bevares. Ydersål med kraftig grip lader dig stå fast på alle flader. Det er en væsentlig detalje, når du kaster dig over udfordrende terræn, hvor løse sten og glat underlag er en del af trailet. Flere modeller er tilføjet OrthoLite®, der er teknologien, som holder dine fødder friske hele dagen. De lugthæmmende og antibakterielle funktioner gør ildelugtende fødder til fortid. Nu er der banet vej for uforglemmelige timer i naturen.