Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Thermopad

6 Produkter
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Thermopad

Thermopad – Hold varmen

Thermopad tilbyder en meget særlig varmepude. De arbejder uden strøm, behøver ikke fyldes med varmt vand eller opvarmes i mikrobølgeovnen, men opvarmes til en forudindstillet temperatur på mindre end to minutter og kan genanvendes hundredvis af gange. Forskellige versioner giver varme til alle situationer.

Sorter efter
Side 1 af
1

Hold fødder og hænder varme med Thermopad

Der er intet værre end iskolde fødder og hænder.Thermopad Handwarmer Det er slemt nok til hverdag, men når vi er ude på de længere vandreture, kan det blive katastrofalt. Thermopad er førende indenfor anvendelse af aktivt kul til opvarmning i tøj i Tysland. De har hovedsæde i Freudenstadt og her laver de skosåler som giver behagelig varme i op til otte timer. Du placerer dem som enhver anden sål i din sko og de aktiveres så snart de kommer i kontakt med oxygen. De er perfekte til skiløb, fiskeri, jagt, vandring og de koldere teltture. De kan ikke genbruges, så du skal huske at bestille flere, hvis du vil sikre at dine fødder er lune på hele turen. Thermopad er lavet i høj kvalitet og sikrer dig varme fødder. Firmaet har i mange år haft fokus på, at skabe et produkt som er sikkert og brugervenligt. Derfor vokser deres kollektion af varmepuder løbende. Disse pads er især populære hos campister, mennesker som tager på redningsekspeditioner, dyrker vintersport, arbejder udendørs, og mange andre. Ja, faktisk alle der elsker at være udendørs året rundt.

Thermopad's naturlige ingredienser holder dig varm

Pads til både hænder og fødder indeholder naturlige ingredienser. Det er en blanding af jernpulver, salt, aktiveret kulstof, vand og vermikulit. Når indpakningen bliver taget af, varmes jernpulveret og sålerne er klar til brug med det samme. Det tager kun få minutter før, du igen kan mærke varmen strømme i både hænder og fødder. Skosålene kommer i 3 forskellige størrelser. Håndvarmerne kan indsættes i handsken eller puttes i lommen så fingrene kan lune sig der. De kan give op til 12 timers varme. Hos CAMPZ er vi glade for, at kunne hjælpe dig med at holde kulden på afstand, så du kun skal koncentrere dig om at gå livets næste eventyr i møde.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!