Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Thermos

(35 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Thermos

Thermos - pålidelige termoflasker og termobeholdere

Thermos, som blev grundlagt i 1904, er førende producent af isolerende produkter af højeste kvalitet til mad og drikkevarer. Ved hjælp af den patenterede termoisolering forbliver varme drikke varme i længere tid og det samme gælder for kolde drikke. Selvom ordene termoflaske og termokande bliver brugt til relaterede produkter, er begrebet Thermos beskyttet og må kun bruges i forbindelse med denne producent.

SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Thermos på campz.dk

Thermos laver flasker og andre beholdere som med deres holdbarhed, tæthed og især termofunktion er oplagte følgesvende på vandreture, til bjergsport, til camping eller til hverdag som en luksus på vej til og fra arbejde. Vakuumflasken blev opfundet i 1892 af Sir James Dewar, en fysiker på Oxford Universitet. Den blev sat i produktion i 1904, da to tyske mænd startede firmaet Thermos GmbH. Der blev afholdt en konkurrence om navngivningen af konceptet, og en mand fra München vandt med navnet "Thermos" afledt fra det græske ord ”therme”, og som betyder varme. I anden verdenskrig blev der fra den britiske hær stillet krav om, at Thermos skulle supplere hæren. Thermos JuniorFirmaets beholdere spillede derfor en væsentlig rolle i USA under krigen, hvor de blev brugt hyppigt i militæret og atomenergilaboratorier. Da krigen sluttede, var mærket mere populært end nogensinde før. Beholderne fra Thermos kan holde væsker varme eller kolde i op til 24 timer, og altså længere end de fleste termoprodukter. De er konstrueret af to vægge med et næsten luftfrit rum i mellem sig. Takket være dette nær-vakuum kan temperaturerne udenfor beholderen ikke overføres til rummet inde i beholderen. På amerikansk engelsk er navnet på mærket siden blevet synonym med hele konceptet termoflasker, ligesom vi kender det fra andre store brands, f.eks. ”kleenex”, et ord, som også kan bruges om lommetørklæder af andre mærker. Denne sproglige finurlighed er et udtryk for, at Thermos var den første producent af termoflasker og nu er et velkendt og respekteret mærke. Det er ikke usandsynligt, at det danske ord ”termoflaske” også har rødder i mærkenavnet. Plasticflasker til engangsbrug bliver ofte genbrugt utallige gange, men er blevet beskyldt for at være produceret med hormonforstyrrende stoffer og andre uhensigtsmæssige materialer. Ved at anskaffe sig en genbrugelig termoflaske eller -kop kan man holde temperaturen på sine drikkevarer og nedsætte sit forbrug af plasticflasker og engangskrus, som også er skadelige for miljøet. Produkterne fra Thermos lever op til alle relevante sikkerhedsstandarder, men bliver også yderligere testet på uafhængige laboratorier for at sikre, at både materialer og processer er sikre. Thermos er 100 % fri for det potentielt farlige kemikalie BPA, som har været forbundet med hormonforstyrrelser og som b.la. kan findes i maddåser, vandflasker og lign. BPA er beskyldt for at være farligt især for børn, så for at sikre sig at produkterne er sikre, bruger Thermos det konsekvent aldrig. Vakuumisoleringen gør, at flaskens ydre føles køligt, selv når den er fyldt med meget varm væske. Er flasken fyldt med iskoldt vand, vil der i øvrigt ikke dannes kondens, og flaskens ydre forbliver tørt og uberørt af påvirkning fra indholdet.

Produkterne

Work-serien fra Thermos tilbyder blandt andet en flaske på 1,2 liter. Thermos QSDenne er fremstillet i rustfrit stål, som gør den ekstra holdbar og modstandsdygtig overfor buler og slag. Dette gælder også den medfølgende kop, som er større end ved mange termoflasker, og passer i de fleste kopholdere i biler. Denne termoflaske har desuden et gummibelagt håndtag lavet med store metalled, som er stærke og kan holde til ekstreme forhold. Der laves også beholdere, som er tiltænkt mad, blandt andet Stainless King på 450ml, som har en bred åbning under det tætsluttende låg, så man ubesværet kan fylde mad i beholderen og behageligt spise fra den. Beholderen er fremstillet i rustfrit stål, er holdbar og slidstærk. I friluftslivet er disse beholdere praktiske. Vandreture kan vare mange timer og flere dage i træk, og her er det nemt at undervurdere værdien af en slurk varm kaffe eller iskoldt vand. Beholderne egner sig også til at opbevare mad, for eksempel lidt varm havregrød eller suppe, som kan have stor værdi, eksempelvis efter nogle timer i sneen. Thermos egner sig også godt til friluftliv, fordi de slutter helt tæt, så man ike behøver bekymre sig om læk i tasken. Fordelene ved Thermos er mange:
  • Holder temperaturen på indholdet længe
  • Er holdbare og slidstærke
  • Lækker ikke
Inden brug til varm væske kan det være en god idé, at fylde beholderen med varmt vand og lade det stå lidt, før det skiftes ud med kaffe, te eller hvad man ellers måtte ønske. Dette øger hvor længe væsken holder sig varm, men er ikke en nødvendighed. For at en beholder fra Thermos holder længest muligt, bør den ikke vaskes i opvaskemaskinen og må aldrig varmes i mikroovnen. Bruges den med mælkeprodukter eller andet, som relativt hurtigt fordærver, bør væskerne ikke opbevares længe i beholderne. Som en sikkerhedsforanstaltning bør ingen beholdere overfyldes med varme væsker.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 69
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling