Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Thermos

25 Produkter
Thermos

Thermos - pålidelige termoflasker og termobeholdere

Thermos, som blev grundlagt i 1904, er førende producent af isolerende produkter af højeste kvalitet til mad og drikkevarer. Ved hjælp af den patenterede termoisolering forbliver varme drikke varme i længere tid og det samme gælder for kolde drikke. Selvom ordene termoflaske og termokande bliver brugt til relaterede produkter, er begrebet Thermos beskyttet og må kun bruges i forbindelse med denne producent.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Varme eller kolde drikke, som du lyster

Brrr – kulden raser, og termometeret falder med frost og minusgrader. Hvad er så bedre end noget varmt at drikke, så man netop får varmen tilbage i kroppen. Det sørger Thermos for, da mærket i over 100 år har videreudviklet på de klassiske termoflasker, som vi kender helt tilbage fra bedstemors tid. Det er nemlig en opvarmningsteknik, der også har glædet soldater tilbage i historien, og op til i dag anvender man i stor stil termoflasker i arbejdstiden, på ferien, i hverdagen eller i fritiden. Det er drikkeløsninger, som holder kaffe, te, kakao – eller endda suppe – varmt, så du kan slubre varme dråber i dig med største velbehag. Dette innovative firma har tyske rødder, da den første termoflaske blev lanceret af netop tyske Thermos i 1904 – kun 12 år efter, at videnskabsmanden James Dewar fra Oxford Universitet havde opfundet den. I dag er Thermos et beskyttet brand, selvom mange andre producenter også har givet sig i kast med netop termoflasker. Ordet er inspireret af det græske ”therme”, som netop betyder varme. Varmefunktionen opretholdes takket være to ”vægge” med et luftrum – eller vakuum – imellem, der sikrer, at væsken i beholderen holder sig varm. Thermos ThermoCafe BrilliantDet er en opfindelse, som man kan nyde godt af i mange henseender, for kold kaffe er ikke værd at drikke.

Tag kaffen med på farten

Nutidens termoflasker fra Thermos er designet ud fra forbrugernes behov og krav, hvilket vil sige i ergonomiske og funktionelle former samt med masser af brugervenlighed generelt. På den led er der sket meget sammenlignet med fortidens mere klodsede flasker. Andre praktiske ting som eksempelvis anti-dryp-tud, twist-off låg og integreret tætning kan man også nyde godt af, så man får en super anvendelig og yderst veldesignet drikkeløsning, som ovenikøbet sørger for varm drikkelse. Endnu et nyt tiltag ses i form af drikkeflaskerne med kølingsfunktion, som omvendt holder væske koldt og køligt, hvilket der naturligvis er brug for på varme dage. Uanset hvad man vælger, så er signaturen vakuum og tæthed – hvad enten det gælder varme eller kolde drikke. Søger man et supplement eller alternativ til de klassiske termoflasker med integreret drikkebæger, så byder Thermos naturligvis også på det i form af flasker med praktisk tud og mundstykke. Eller hvad med en termokop med integreret håndtag, så man føler, man sidder derhjemme i lænestolen. Udover alt det praktiske og funktionelle, så finder man masser af forskellige farver og former, så der er noget for enhver ”smag”, hvad enten man er på farten med outdoor-aktiviteter, på job, sidder i en autocamper eller alt mulig andet.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!