CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Thule Easy Fold XT Cykelholder til 2 cykler

ID: 571715

6.689 DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Thule Easy Fold XT Cykelholder til 2 cykler

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Thule EasyFold XT tilbyder alt, hvad du kan ønske dig af en cykelholder med anhængertræk. Tag din cykel til enhver destination. Når den er foldet sammen, er den ikke større end en normal kuffert, og den kan praktisk talt gemmes væk hjemme eller i bilen. Med Thule EasyFold XT er det så nemt som muligt at fastgøre cykelholderen til bilen og at læsse cyklerne på takket være mange brugervenlige funktioner. Takket være den innovative kobling kræver montering på anhængertrækket en minimal indsats, og fastgørelse til bilen er en leg for børn. Cyklerne er nemme at læsse og læsse af, og den valgfrie rampe gør det endnu nemmere. Når cyklerne er lastet, kan du stadig nå bagagerummet takket være den praktiske foldemekanisme.

Fås i versioner til 2 eller 3 cykler
Denne stabile transportør med høj lasteevne er velegnet til transport af alle typer cykler, uanset størrelse og design. Uanset om det er en let landevejscykel eller en mountainbike, en elcykel eller endda en fed cykel, kan du regne med Thule EasyFold XT. Thule EasyFold XT er ideel til transport af store og tunge cykler på grund af den høje nyttelast, den generøse afstand mellem cyklerne og plads til cykler med lang akselafstand. De aftagelige rammeholdere kan justeres individuelt til forskellige typer cykler, og når de strammes, lyder der et klik, når det optimale moment er nået, så følsomme rammer ikke beskadiges.

Testet under de hårdeste betingelser
Hos Thule har din sikkerhed og andre trafikanters sikkerhed samt beskyttelsen af dine cykler mod skader højeste prioritet. Derfor er Thule EasyFold XT blevet grundigt testet både i Thules testcenter og under virkelige forhold. Med Thule EasyFold XT kan du transportere dine cykler sikkert til ethvert ønsket sted - i dag og i mange år fremover.

Thule EasyFold XT kan foldes helt sammen i kun to enkle trin. Den er ergonomisk designet og har en kompakt størrelse, når den er foldet sammen, hvilket gør den nem at bære og opbevare i bagagerummet eller i hjemmet.

Egnet til alle cykler
Thule EasyFold XT kan transportere stort set alle typer cykler. Den har en høj lasteevne, både med hensyn til vægt og cyklernes størrelse. Med Thule EasyFold XT kan du transportere op til 3 cykler sikkert, herunder e-cykler, tunge mountainbikes og fat bikes.

Brugervenlig
Thule EasyFold XT er designet til at være så brugervenlig som muligt, lige fra montering af holderen på bilen og lastning og fastgørelse af cyklerne på holderen til foldning, transport og opbevaring.

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, Racer, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Bike Travel, Hybrid, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Pendling, Dirt/BMX
Vigtigste oplysninger
Type:
Anhængertræk
Lastevne:
60,00 kg
Maksimal vægt pr. cykel:
30,00 kg
Transportplads:
2 cykler
Holder
Montering:
Ja
montering
Værktøjsfri montering:
ja
Materiale
Materiale:
Aluminium
Dimensioner
Vægt:
17,90 kg
Mål (H x B X L):
63 x 123 x 68
Mål - sammenklappet (cm):
63 x 31 x 68 cm
Ramme
maks. bredde af bagdæk:
3,00 tommer
Modelår
2022
Produktnummer
571715
EAN
7313020077338

Video

Kundeanmeldelser

5.0
1 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
1
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Thule Easy Fold XT Cykelholder til 2 cykler
Stéphanie
Fantastisk produkt
Oversat fra Tysk Til originalen
Nem håndtering, alt aflåseligt, sammenklappeligt, værd at hvert pund
04.06.2020