CAMPZ - Camping & outdoorshop
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Thule Easy Fold XT Cykelholder til 3 cykler, sort

ID: 571718

7.429 DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
GRATIS LEVERING FRA 699 KR., STØRRE DELE FRA 3.995 KR.6

Beskrivelse af

Thule Easy Fold XT Cykelholder til 3 cykler, sort (black)

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Thule EasyFold XT tilbyder alt, hvad du kan ønske dig af en cykelholder til trækstangsmontering. Med den kan du få dine cykler til enhver destination, den kan foldes sammen til ikke at være større end en almindelig kuffert og er nem at opbevare derhjemme eller i din bil. Thule EasyFold XT's mange brugervenlige funktioner gør det ekstremt nemt at fastgøre den til din bil og læsse dine cykler på. Det kræver kun en minimal indsats at montere holderen på dit anhængertræk takket være den innovative kobling, og det er en leg at sætte holderen fast på din bil. Cykler kan nemt læsses og læsses af og på. Den ekstra læsserampe (sælges separat) gør denne proces endnu nemmere. Den praktiske hængslede mekanisme betyder, at du stadig kan få adgang til bagagerummet, selv når cyklerne er læsset op.

Til alle typer cykler
Denne stabile cykelholder med høj belastningskapacitet fås i versioner til 2 eller 3 cykler og er fantastisk til transport af alle slags cykler, uanset størrelse og design. Du kan regne med Thule EasyFold XT, uanset om du har en letvægts landevejscykel, en mountainbike, en elcykel eller endda en fatbike. Thule EasyFold XT er ideel til transport af store, tunge cykler takket være den høje lastekapacitet, den generøse afstand mellem cyklerne og den plads, den giver til cykler med lang akselafstand. De aftagelige rammeholdere kan justeres individuelt, så de passer til forskellige typer cykler. De klikker også for at fortælle dig, hvornår du har anvendt det optimale moment, så du ikke beskadiger nogen sarte rammer.

Testet under de hårdeste forhold
Din sikkerhed, andre trafikanters sikkerhed og beskyttelse af dine cykler mod skader er Thules højeste prioritet. Derfor er Thule EasyFold XT blevet testet grundigt, både i Thules testcenter og i den virkelige verden. Med Thule EasyFold XT kan du transportere dine cykler sikkert til alle de destinationer, du ønsker - både i dag og i mange år fremover.

Fuldt foldbar
Thule EasyFold XT kan foldes helt sammen i kun to enkle trin. Den er ergonomisk designet og skiller sig ud med sin kompakte størrelse, når den er foldet sammen. Det gør cykelholderen nem at bære og praktisk at opbevare i bagagerummet i bilen eller i hjemmet.

Velegnet til alle slags cykler
Med Thule EasyFold XT kan du transportere praktisk talt alle typer cykler. Den har en høj lastekapacitet, så den kan bære selv store, tunge cykler. Thule EasyFold XT kan sikkert transportere op til 3 cykler, herunder elcykler, tunge mountainbikes og fede cykler.

Brugervenlig
Thule EasyFold XT er designet til at være så brugervenlig som muligt i alle faser, herunder når du monterer holderen på din bil, når du læsser og fastgør dine cykler på holderen, og når du klapper holderen sammen, bærer og opbevarer den efter brug.

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, Racer, Cyclocross, Gravel, Endurance, Trekking, Bike Travel, Hybrid, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Pendling, Rejse, Livsstil/Streetwear, Fritidsaktiviteter, Dirt/BMX
Vigtigste oplysninger
Type:
Anhængertræk
Lastevne:
60,00 kg
Maksimal vægt pr. cykel:
20,00 kg
Transportplads:
3 cykler
Holder
Montering:
Ja
montering
Værktøjsfri montering:
ja
Materiale
Materiale:
Aluminium
Dimensioner
Vægt:
23,10 kg
Mål (H x B X L):
83 x 123 x 86
Mål - sammenklappet (cm):
83 x 31 x 86 cm
Ramme
maks. bredde af bagdæk:
3,00 tommer
Modelår
2022
Produktnummer
571718
EAN
7313020077369

Video

Kundeanmeldelser

5.0
2 Kundebedømmelser
1 Stjerne
0
2 Stjerner
0
3 Stjerner
0
4 Stjerner
0
5 Stjerner
2
Vi foretager ikke en separat gennemgang af anmeldelser for at kontrollere, at de viste anmeldelser faktisk stammer fra forbrugerne. Alle besøgende på vores websted kan indsende anmeldelser af vores produkter. Indsendelse af anmeldelser er ikke knyttet til en brugerkonto eller lignende. Alle anmeldelser sorteres gennem et automatiseret ordfilter for at undgå stødende sprogbrug, racistiske eller sexistiske anmeldelser og anmeldelser med hyperlinks. Vi screener også manuelt indkommende anmeldelser for at kontrollere vurderingsindholdet for modsigelser og andet eksternt indhold.
Ryd alle filtre
Thule Easy Fold XT Cykelholder til 3 cykler, sort sort
Stefano
Sr.
Oversat fra Italiensk Til originalen
Let at bestille på hjemmesiden. Effektiv og hurtig levering. Vare ankom til tiden og perfekt intakt emballage. anbefales kraftigt
13.04.2017