Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Thule

Bring Your Life
Thule blev grundlagt i 1942 i Sverige med en mission om, at bringe verden tættere på dig. Thules medarbejdere kommer fra mange forskellige lande, og de har alle sat sig for, at tilbyde produkter til aktive familier og outdoorentusiaster - produkter som gør det lettere for dig at leve et aktivt liv. Med Thule kan du bl.a. nemt medbringe din cykel, ski og snowboard.
Nye rygsække og tasker fra Thule

Lær mere om Thule

BRING YOUR LIFE


Dyk lidenskabeligt ind i dit aktive liv, og lad Thule sørge for, at du altid kan transportere dit udstyr med lethed og stil - i byen eller i naturen.

Bring your board
Bring your bike
Bring your skis
Bring your gear
Bring your kids
Bring your love
Bring your dreams
Bring your passion
Bring your life.

TESTET TIL GRÆNSEN


For at du kan koncentrere dig fuldstændigt om dit eventyr med din Thule-rygsæk, har de testet deres produktsortiment til den absolutte grænse - både i "Thule Test Center" og i normale omgivelser under kunstigt forværrede forhold. Thules teststandard overstiger de nuværende ISO-normer, så du kan være sikker på, at din nye rygsæk er særlig behagelig og robust.

Thule

202 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
4

Du kan dyrke sport overalt

Sport er en del af vores hverdag, fritid og weekender på den ene eller anden måde. Det samme er det udstyr vi skal bruge for at være aktive. Bag sport og motion ligger der også drømme og passion. Derfor rammer Thule med deres slogan ‘bring your life’ lige i hjertet på alle, som elsker at være aktive hjemme eller ude.

Kør ingen steder uden at medbringe dit udstyr

Sport og motion er blevet en vigtig del af vores hverdag.Thule Chasm S Men også når den står på ferie eller hygge i det fri, så er det de færreste, der kan holde ud at ligge i en strandstol to uger i træk. Med Thule på taget, på bagsmækken eller på cykelkrogen kan du medbringe alt det udstyr, du har behov for. Uanset om du lever en aktiv livsstil, skal på ferie eller blot har brug for lidt ekstra plads, så byder dette svenske mærke på noget, der opfylder alle dine ønsker. Du kan medbringe alt fra surfbræt og skiudstyr til kufferter, telte og meget andet, så du kan træne lige når du har lyst. Man behøver dog ikke at have bil for at få glæde af Thule, for mærket byder også på rygsække, cykeltasker og mange andre praktiske designs, som du enten kan have på kroppen eller på cyklen.Thule ProRide 598 Det helt store hit blandt børnefamilier er de rummelige tagbokse, som sikrer at alt udstyr og bagage bliver praktisk og lovpligtigt opbevaret. Skal cyklerne med, så suppler med et funktionelt cykelstativ, der er let at folde sammen, og som samtidig kan låse cyklerne fast. Ved hjælp af innovation, funktionalitet og lækre designs er Thule noget af det mest brugte udstyr i verden.

Få plads til det hele

Thule er specialister i at pakke dine ting ind, så de ligger perfekt under transport. Ved hjælp af robuste materialer, vandtætte membraner og masser af remme og justerbare spænder kan du roligt begive dig ud i verden med den perfekte oppakning på bil, cykel eller ryg. Designstilen er minimalistisk, så der kun er påført detaljer, som rent faktisk har en funktion. Det gør det nemt at åbne og lukke for bokse, tasker og lommer, hvilket er dejlig komfortabelt, og giver samtidig helt automatisk en bedre orden og pakkestruktur. Selvom man oftest forbinder Thule med tagbokse, så er mærket som sagt meget mere end det. Det første produkt var eksempelvis udstyr til fiskere, og dernæst blev et beskyttende gitter til bilernes lygter udviklet. I dag sender mærket dig afsted til både løb, vandreture, skiferier, cykelture og meget andet. Thule er så brugbart og populært til alle mulige ting, og derfor er mærket fast inventar i alle danske hjem.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!