Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Ticket to the Moon

24 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Tag et velfortjent hvil med Ticket To The Moon

Velkommen til en verden af flotte, farverige og funktionelle campinghængekøjer. Ticket To The Moon er mærket, som løfter dine eventyr i det fri og tillader dig at tage komforten med dig overalt. Find dig til rette under et par træer. Tag din hængekøje med dig på stranden. Indtag campingpladsen med stil. Valget er dit med disse lækre hængekøjer fra CAMPZ.

Kvalitetsbevidste hængekøjer siden 1996

Siden 1996 har Ticket To The Moon gjort det til sin altoverskyggende mission at producere hængekøjer til camping baseret på godt håndværk og gode materialer. Til daglig har virksomheden hovedsæde på den tropiske ø Bali. Herfra har mærkets hængekøjer spredt sig til det meste af verden. Over alt hylder campister de smarte hængekøjer, som gør det muligt at tage en velfortjent pause i naturen eller sove trygt natten igennem.Ticket to the Moon Original Fra det lille afbræk til den længerevarende nattesøvn. Begge dele er en mulighed med disse specialdesignede hængekøjer fra Ticket To The Moon og CAMPZ.

Et stort udvalg af hængekøjer og hængestole

De mange campinghængekøjer fra Ticket To The Moon fås i en række størrelser og modeller. Kendetegnende for dem alle er, at de er lige til at tage med på farten. Vægten er holdt i den lave ende, mens det samtidig er nemt at folde hængekøjerne sammen og siden slå dem op. Vælg imellem alt fra klassiske hængekøjer i bananform til moderne hængestole. Førstnævnte er lavet med store dimensioner, så du har rigeligt med plads at brede dig på, når der skal tages et velfortjent hvil. Sidstnævnte er designet med et rygstykke samt en fodstøtte, så du sidder oprejst og komfortabelt. Både hængekøjer og hængestole er fremstillet af slidstærke faldskærmsmaterialer. Disse materialer er mærkets signatur, og de sikrer dig et holdbart og modstandsdygtigt produkt, du kan føle dig tryg ved at bruge og have glæde af længe.

En fuldendt oplevelse med tilbehør fra producenten

Foruden de mange hængekøjer og hængestole tilbyder vi hos CAMPZ også et stort sortiment af tilbehør fra Ticket To The Moon. Blandt andet kan du handle beskyttende myggenet, kraftige karabiner og stærke stropper fra den dygtige producent. Målet er at give dig alt, hvad du har brug for, når du vil supplere din eventyr med et par gode, hængende fornemmelser. Myggenettene er designet, så de matcher hængekøjerne. Med sådan et i hænde kan du være sikker på at sove trygt natten igennem vel vidende, at småkrybet holdes ude. Imens gør karabiner og stropper det nemmere og mere sikkert for dig at slå din hængekøje op i naturen.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!