Online cykelhandler
Urban performance | Vores udvalgStilfuld og funktionel i byjunglen

Tiger

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sølvfarvet

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Tiger Outdoor Trekking Kolbe i rustfrit stål 1000 ml, sølv
Tiger Outdoor Trekking Kolbe i rustfrit stål 1000 ml, sølv sølv
Tiger
Outdoor Trekking Kolbe i rustfrit stål 1000 ml, sølv
269 DKK 199 DKK
- 26 %

Hold styr på mad og drikke

Selvom naturen i sig selv byder på masser af resurser, så har man alligevel brug for at medbringe drikkevarer og andre forsyninger hjemmefra, når man begiver sig ud i det fri. Og hvis du vil være sikker på at bevare holdbarheden, så har du brug for nogle tætlukkede produkter fra Tiger, der også sørger for, at den gode smag bevares.

Uden energi kan man ikke være aktiv i det fri

Mad og væske er en naturlig del af vores hverdag, for kroppen har brug for brændstof, så vi kan være aktive, med det vi nu skal. Specielt når turen går ud i det fri til energikrævende udfordringer og sjove oplevelser har man brug for næring og drikkevarer. Tiger har specialiseret sig i termoflasker, madkasser og termokander i højeste kvalitet, som hjælper dig med at slukke tørsten, når du har brug for det. Kaffe er en af de mest populære drikke i Danmark, og derfor skal de gyldne dråber naturligvis også med på tur. Her byder Tiger på praktiske og lette kander i rustfrit stål, som ikke tager skade af at stå i lidt vådt græs, eller at blive fugtig på anden måde. De første produkter blev lanceret i Japan tilbage i 1923, så firmaet har haft masser af år til at udvikle på dem. Det betyder, at materialerne i dag er i topkvalitet, og holdbarheden er unik. Tiger MountainDerfor skal du ikke være bange for slag og stød, når du har din termoflaske i sidenettet på rygsækken, eller har den til at hænge i en krog i en af skulderremmene. Flaskerne er dejlig slanke og organiske i formerne, så de ligger godt i hånden, og samtidig er de nemme at smutte ned i lommer og rum, hvad enten det er i en taske, inde i et telt eller andre steder.

Opbevaring man sætter pris på

Nu skal det hele ikke handle om drikkevarer. Væske er vigtig, men man skal også have noget føde indenbords. Her har Tiger designet nogle praktiske madkasser, som lukker helt tæt, så maden holder sig frisk. Bøtterne er lette og kan nemt stables ovenpå hinanden. Med plads til både ris, supper, grøntsager og kød får du alle depoterne fyldt op, så du kan begive dig videre på vandretur eller tage en ekstra overnatning i telt. Men ikke nok med det, for Tiger byder også på elektriske produkter som riskogere og el-kedler, som er oplagte til campingvognen eller autocamperen. De fleste campingpladser tilbyder også strømtilslutning, så hvis man alligevel har plads til en lille vandkedel, så er det bare med at tage den med.

Letbetjeneligt udstyr

I Japan har man alle dage gået op i design, kvalitet og elektriske gadgets. Det er Tiger også et godt eksempel på. Designstilen er nemlig strømlinet og visionær, hvor fokus både er på det æstetiske, men også på det praktiske. Termoflaskerne åbnes blandt andet ved hjælp af et enkelt tryk eller klik, så du nemt kan komme til væsken, når du er på farten. Madkasser og termokander er også enkle og ligetil, for når man er aktiv i byen eller naturen, skal tingene virke nemt og komfortabelt. Vejen til en mands og kvindes hjerte går gennem maven. Derfor er en varm kop kaffe i det fri også med til at gøre turen komplet. Tiger sørger nemlig for, at der er frisk kaffe på kanden, når der skal hygges i kulden, eller når kroppen skal varmes op. Flasker og kander kan også bruges til kolde drikke, så du kan få slukket tørsten i sommervarmen. ”Uden mad og drikke duer helten ikke” passer utrolig godt til Tiger, og derfor bør du forkæle dig selv eller dine nærmeste med et af produkterne her fra CAMPZ.dk.