CAMPZ - Camping & outdoorshop
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
Tøj fra Timberland
Timberland: Højkvalitets outdoor produkter med blik for naturen
Skoproducenten Timberland blev grundlagt i 1973 i Boston, og var oprindeligt populær på grund af de berømte beige Timberland støvler hos de unge på hip-hop scenen og blandt bygningsarbejdere. I dag omfatter Timberland også udendørsfodtøj og beklædning i slidstærkt kvalitet. Tro mod mottoet "Make it better" er alle produkter skabt ud af vedvarende og ikke-forurenende materialer som hamp og økologisk og genbrugt gummi. Timberland er engageret i miljøbeskyttelse og tilbyder den bedste kvalitet.

Timberland

1 Produkter
Filter
Nulstil

Køn

Skostørrelse

  • 32
  • 33

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Timberland Icon Collection Premium Sko 6" Børn, sort
Timberland Icon Collection Premium Sko 6" Børn, sort sort
Timberland
Icon Collection Premium Sko 6" Børn, sort
Vejl. udsalgspris 889 DKK 319 DKK
  • Versioner: US 1 | EU 32,5
- 64 %

En sko-oplevelse af de store

Det er råt, rustikt og vintage blandet med tidens innovation og funktionalitet i ypperste klasse. Amerikanske Timberland gør det igen og igen; byder ind med nye iøjnefaldende designs, der samtidig kæler for fødderne. Manden bag foretagendet, Nathan Swarts, lærte tilbage i 1918 at sy på ægte skomagermanér. Det var dengang, hvor man ikke gik så meget op i innovation, men i stedet fokuserede på godt håndværk. Det var dog først i 1973, at Timberland fik sit nuværende navn, og i dag drives firmaet af tredje generation, som i den grad har fået skohåndværk - mikset med nye produktionsmetoder – ind med modermælken. Timberland Euro SprintMærket brød for alvor igennem med deres i dag ikoniske støvledesign kaldet 6-inch. Det er de klassiske karrygule boots med karamelfarvede såler. De er i dag stadig mærkets helt klare signatur-produkt og bestseller, men der bydes også på et væld af andre designs. Firmaet er især inspireret af outdoorliv, hvilket også ses på de mange designs af vandrestøvler, trekkingsko og andet lækkert fodtøj, der kan modstå de forskellige årstider og underlag. Men sommeren er naturligvis også en del af kollektionerne, hvor de smarte og funktionelle sandaler bliver flittigt brugt af både børn, unge og voksne.

Timberland bærer dine fødder gennem livet

Vores fødder skal bruges gennem hele livet, og så er det jo godt, at der findes skomærker som Timberland, der tænker på pasform, komfort og design. Udviklingen er fulgt til punkt og prikke, og det der startede som et foretagende med håndsyede sko er i dag blevet suppleret op med en fusionering af såler og overdele uden tråd. Det betyder, at intet vand kan trænge igennem, og du dermed er sikret tørre fødder, når det siler ned foroven. Timberland er altid kendetegnet for sin robusthed og enorme slidstyrke, som kombineres med dynamiske former samt lækre farver. Det er først og fremmest funktionelt fodtøj, der lokker dig udendørs, selvom det regner eller sner. Her får du et mærke, der formår at motivere ved hjælp af lækkert håndværk, fuld beskyttelse og masser af optimal bærekomfort. Det er fodtøj til spadsereture på stranden eller i skoven, men også til de lange og krævende vandreture, til hverdagsbrug i gadebilledet eller til en skøn ferie kombineret med sightseeing og motion. Timberland kommer ganske enkelt hele vejen omkring med deres omfattende og alsidige udvalg af fodtøj til både store og små. Derfor er mærket også selvskrevet her på CAMPZ, hvor vi ikke kan få nok af frisk luft og motion i det fri.