Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Hold dig i form - Bliv stærkere og træn i naturen

Toaks

3 Produkter
Pris i kr.
Toaks

Toaks – Køkkenudstyr af titanium

Det bedste outdoorsudstyr er ikke udviklet i et laboratorie, men ude i marken. Derfor har den amerikanske producent Toaks fra Californien designet outdoorkomfurer, der er lettere end nogen anden. Brugen af titanium er en sand åbenbaring for backpackere, der ikke længere vil føle sig som pakæsler på tur.

Sorter efter
Side 1 af
1

Ingen camping uden køkken

Der findes i dag luksusautocampere og lignende med alt i køkken og tilbehør. Og så findes der det mere simple, som Toaks står for. Simpelt på den måde, at der ikke skal ret mange items til for at kunne klare sig i naturen. Så længe produkterne blot er i super stand ligesom de er det fra det amerikanske mærke med base i Californien. Firmaet blev startet i 2011 af en gruppe outdoor-entusiaster, med mere end 20 års erfaring med at tage på tur i det fri. Efter at have brugt andre mærker op gennem årene besluttede de sig for at prøve at gøre det endnu bedre selv. Det gik så godt, at de bl.a. har modtaget en pris ved Outdoor Industry Award i Tyskland. Europæere er nemlig også vilde med produkterne fra Toaks og i Danmark findes de hos CAMPZ. Første skridt er at investere i en campingkoger, hvis ikke du allerede ejer en. Den er grundelementet i dit mobile køkken, for med den kan du koge vand eller stege mad på turen. Mobil er et af nøgleordene, da de forskellige ting kan stables oveni hinanden, så de fylder mindre på turen. Toaks Ultralight Titanium SolidCampingkogeren består af tre dele, som kan være i én og samme holder, der så kan opbevares i den medfølgende nylonpose.

Madlavning med Toaks er nemt og hurtigt

Ikke nok med, at de forskellige dele kan bygges oveni hinanden på pladsbesparende vis. Toaks anvender nemlig også titanium, som både er stærkt og let. Dermed er produkterne skabt til at have med ud i naturen på en vandretur eller cykeltur. Først og fremmest fylder tingene ikke meget og derudover er de superlette. For at få gang i kogeren skal der blot anvendes små stykker træ, som puttes ned i bunden, hvor der er en rist med huller. Derefter skal der bruges små papirkugler, som der sættes ild til. Du kan løbende fylde mere træ på i det praktiske sidehul. På toppen placerer du blot en af de funktionelle gryder fra Toaks. Gryderne er designet med sammenklappelige håndtag, der samtidig er forsynet med kølende overflader, så du ikke brænder hænderne. Det samme gælder mærkets serie med kopper. Derudover finder du også uundværlige items, som kaffebrygger, lommelærke og bestik, der alt sammen er designet i titanium, og som dermed er perfekt at have med i rygsækken. Rygsækrejsende og campister vil elske at kunne sidde i det fri – langt ude i naturen - og tilberede en kop kaffe eller et måltid mad på enkel og effektiv vis.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!